Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bordestrap(5)

Wil je een bordestrap kopen voor dagelijks gebruik? Dan ben je bij Skyworks aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim aanbod van verschillende uitvoeringen met verschillende stahoogtes. De stijlen van de bordestrappen in ons assortiment zijn voorzien van een coating of zijn geanodiseerd. Wil je weten wat we je kunnen bieden? Bekijk dan snel ons ruime aanbod bordestrappen hieronder!

Ons assortiment professionele bordestrappen

Met een aluminium bordestrap van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Deze lichtgewicht aluminium trappen zijn speciaal ontworpen voor dagelijks intensief gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een bordestrap die past bij jouw werkzaamheden. Je hebt keus uit diverse uitvoeringen van de bordestrap. Afhankelijk van je werkzaamheden en hoe vaak je de bordestrap gebruikt, kan je kiezen uit een Premium, Pro-Line of Primus bordestrap.

De meest populaire bordestrappen in ons assortiment zijn de 3, 4 en 5 treeds uitvoeringen met een werkhoogte tussen de 2,6 en 3,1m. Met deze bordestrappen is de binnenruimte in een woning of kantoorpand goed bereikbaar te maken. Voor buitenwerk is de Premium uitvoering met de bredere stijlen het meest geschikt.

Alle bordestrappen hebben een steunbeugel met een opbergbakje, zodat je je klein materiaal altijd direct onder handbereik hebt. De vuil werende laag op de stijlen zorgt ervoor dat het aluminium niet afgeeft en je schone handen houdt. De bordestrap met glasvezel versterkte kunststof stijlen is geschikt voor gebruik in de buurt van elektrotechnische installaties met laagspanning (1.000V AC / 1.500V DC).

Keuzewijzer Skyworks bordestrappen

Vergelijk hieronder de verschillende productlijnen en vind de bordestrap die het best past bij jouw werkzaamheden.

BORDESTRAPPEN - OVERZICHT VERSCHILLENDE PRODUCTLIJNEN

Bordestrap Premium 2
Bordestrap Primus
Bordestrap Pro-Line
Bordestrap
Premium
Primus
Pro-Line
De keus voor zwaar intensief gebruikZeer stabiel door extra brede basis

Compact en lichtgewicht

Aantal treden3-83-6, 84-6
Platform (mm)335 x 250280 x 250280 x 250
Optrede (mm)230230230
Diepte trede (mm)809080
Hoogte steunbeugel (mm)600650600
AfwerkingGecoatGeanodiseerdGecoat
Max. belasting (kg)150150150
GebruikZwaar intensiefIntensiefRegelmatig
Garantie5 jaar5 jaar5 jaar
NormenWarenwet BDK & EN-131Warenwet BDK & EN-131Warenwet BDK & EN-131

model overzicht

model overzichtmodel overzicht

Ons overig aanbod

Als je een trap gebruikt zijn het de sloffen die als eerste slijten. Daarvoor hebben we uitgebreid aanbod trapsloffen voor je in de webshop. Als je wilt weten welk type slof je nodig hebt kan je in de webshop kijken bij de bordestrap die je hebt. Daar zie dan een link naar de sloffen die je nodig hebt. Sta je trap er niet bij neem dan contact op met onze service afdeling.

Naast de bordestrappen hebben we een ruim aanbod dubbele trappen, werktrappen en werkbordessen. Weet je nog niet precies welke trap je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in onze koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.

Wil je een bordestrap kopen?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de bordestrap die het best past bij jouw werkzaamheden. Neem voor een persoonlijk advies contact op met onze Centrale Service Dienst (010 - 514 00 75) of stuur een bericht, zodat wij je kunnen terugbellen voor een afspraak.