Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bordestrap(22)

Wil je een bordestrap kopen voor professioneel gebruik? Hieronder vind je een ruim aanbod aluminium Premium, Pro-Line en Primus enkele trappen. Alle trappen zijn voorzien van een opbergbakje en hebben een vuil werende afwerking, waardoor het aluminium niet afgeeft aan je handen. Het verschil tussen de diverse productlijnen zit in de uitvoering van de stijlen en treden.

Weet je nog niet welke uitvoering van de bordestrap je nodig hebt bekijk dan hier de keuze keuzewijzer of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.

Meer lezen

Professionele bordestrap kopen

Met een enkel oploopbare aluminium trap van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een bordestrap die past bij jouw werkzaamheden.

De enkele trappen van Skyworks zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en werkhoogtes van 2,6 tot 3,7m. Deze bordestrappen hebben allemaal een steunbeugel met een opbergbakje, zodat je je klein materiaal altijd direct onder handbereik hebt. De vuil werende laag op de stijlen zorgt ervoor dat het aluminium niet afgeeft en je schone handen houdt. De bordestrap met glasvezel versterkte kunststof stijlen is geschikt voor gebruik in de buurt van elektrotechnische installaties met laagspanning (1.000V AC / 1.500V DC). 

Kies de meest geschikte trap voor jouw werk

Naast de bordestrappen hebben we een ruim aanbod dubbele trappen, werktrappen en werkbordessen. De robuuste Premium dubbele trap is uitermate geschikt voor dagelijks zwaar en intensief gebruik. De nieuwe generatie werktrappen bieden je altijd een optimaal stacomform en maximale veiligheid door het ruime bordes en de leuning rondom. Voor een semi-permanente opstelling voor bijvoorbeeld machine onderhoud is het werkbordes met een extra groot sta plateau een ideale oplossing. 

Weet je nog niet precies welke trap je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.  

Hoeveel treden heeft mijn trap nodig?

De 3, 4 en 5-treeds trappen zijn de meest gekochte uitvoeringen. Deze trappen hebben een werkhoogte tussen de 2,6 en 3,1m. Dit is voldoende voor inpandige werkzaamheden in een woning en kantoorpand. Wil je hoger werken overweeg dan de aanschaf van een werktrap.

Welke sloffen passen onder mijn trap?

Voor het vervangen van de sloffen van je trap kan je het best de kokermaat opmeten. In de webshop vind je een overzicht van alle beschikbare maten.