Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Breed aanbod huur steigers

Geen klus is hetzelfde. Daarom bieden wij u een ruime keus uit diverse soorten steigers die u bij ons kunt huren. Of het nu gaat om een rolsteiger, gevelsteiger, schilderstelling of vouwsteiger u krijgt altijd een eerlijk advies over de beste huur toepassing voor uw project. Daarnaast kunt gebruik maken van onze montageservice. Wij zorgen er dan voor dat uw steiger volledig gebruiksklaar is afgemonteerd, zodat u direct aan de slag kunt.

Onze projectleiders staan voor u klaar om een vrijblijvende werkopname uit te voeren en samen met u de meest geschikte steigertoepassing te bepalen. Neem contact op met een van onze vestigingen in buurt om een afspraak te maken of stuur een bericht dan wordt u zo snel mogelijk door ons terug gebeld. 

Van een enkele rolsteiger tot complete gevelsteiger

Welk type steiger u het best kunt huren is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals het soort werk dat u wilt gaan uitvoeren, met hoeveel personen u dit wilt doen en de vorm en de omgeving van het pand waar aan gewerkt wordt.

Gaat u multidisciplinaire onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan grotere geveloppervlaktes verspreid over meerdere etages, dan is een gevelsteiger over het algemeen de beste huuroplossing. En heeft u een eengezinswoning waar een houtrot reparatie aan een kozijn gedaan moet worden, dan kan u prima aan de slag met een rolsteiger.

Voor projectmatig onderhoud aan de buitenkant van eengezinswoningen huurt u het best een schilderstelling. In combinatie met loopvloeren kan een woningblok snel in gesteigerd worden en zijn de kozijnen op de 1e verdieping goed bereikbaar. Met een optionele kapconstructie kan het schilderwerk ook worden beschermd tegen regen en felle zon.

Direct klaar voor gebruik

Om er voor te zorgen dat u direct aan de slag kunt, leveren onze ervaren montage teams de steiger gebruiksklaar aan u op. Wanneer de omstandigheden dat toestaan bieden wij bij een langdurig project de mogelijkheid van een gedeeltelijke inzet met een tussentijdse verplaatsing. Hierdoor beperkt u de huurkosten en kunt u toch binnen de gestelde termijn u werk opleveren aan uw opdrachtgever.

Bekijk hieronder de opties voor de verschillende steigers.