Ruim aanbod van diverse soorten huur steigers

U heeft bij ons de keus uit een breed assortiment huur steigers zoals rolsteigers, schilderstellingen, gevelsteigers en vouwsteigers. Welk type steiger voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals het soort werk dat u wilt gaan uitvoeren, met hoeveel personen u dit wilt doen en de vorm en de omgeving van het pand waar aan gewerkt wordt.

Van enkele rolsteiger tot complete gevelsteiger

Zo is voor het uitvoeren van multidisciplinaire onderhoudswerkzaamheden aan grotere geveloppervlaktes verspreid over meerdere etages een gevelsteiger uitermate geschikt en kan een houtrot reparatie aan een kozijn van een eengezinswoning prima uitgevoerd worden met een rolsteiger.

Voor projectmatig onderhoud aan eengezinswoningen is de schilderstelling uitermate geschikt. In combinatie met loopvloeren kan een woningblok snel in gesteigerd worden en zijn de kozijnen op de 1e verdieping goed bereikbaar. Met een optionele kapconstructie kan het schilderwerk ook worden beschermd tegen regen en felle zon.

Direct klaar voor gebruik

Wanneer u een steiger bij ons huurt, bepalen wij samen met u de beste combinatie. Doordat wij een breed aanbod van verschillende soorten steigers verhuren, kunnen wij uw altijd de meest optimale mix aanbieden al dan niet in combinatie met een hoogwerker en een hangbruginstallatie. U kunt er ook nog voor kiezen dat wij deze voor uw monteren, zodat u direct aan de slag kunt met uw eigen werk.