Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Breed aanbod huur steigers

Geen klus is hetzelfde. Daarom bieden wij je een ruime keus uit diverse soorten steigers die je bij ons kunt huren. Of het nu gaat om een rolsteiger, gevelsteiger, schilderstelling of vouwsteiger je krijgt altijd een eerlijk advies over de beste huur toepassing voor jouw project. Daarnaast kun je gebruik maken van onze montageservice. Wij zorgen er dan voor dat jouw steiger volledig gebruiksklaar is afgemonteerd, zodat je direct aan de slag kunt.

Onze projectleiders staan voor je klaar om een vrijblijvende werkopname uit te voeren en samen met jou de meest geschikte steigertoepassing te bepalen. Neem contact op met een van onze vestigingen in buurt om een afspraak te maken of stuur een bericht dan word je zo snel mogelijk door ons terug gebeld. 

Van een enkele rolsteiger tot complete gevelsteiger

Welk type steiger je het best kunt huren is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals het soort werk dat je wilt gaan uitvoeren, met hoeveel personen je dit wilt doen en de vorm en de omgeving van het pand waar aan gewerkt wordt.

Ga je multidisciplinaire onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan grotere geveloppervlaktes verspreid over meerdere etages, dan is een gevelsteiger over het algemeen de beste huuroplossing. En is het een eengezinswoning waar je een houtrot reparatie aan een enkel kozijn moet doen, dan kan je prima aan de slag met een rolsteiger.

Voor projectmatig onderhoud aan de buitenkant van eengezinswoningen huur je het best een schilderstelling. In combinatie met loopvloeren kan een woningblok snel in gesteigerd worden en zijn de kozijnen op de 1e verdieping goed bereikbaar. Met een optionele kapconstructie kan het schilderwerk ook worden beschermd tegen regen en felle zon.

Inclusief montage = Direct klaar voor gebruik

Om er voor te zorgen dat je direct aan de slag kunt, leveren onze ervaren montage teams de steiger gebruiksklaar aan je op. Wanneer de omstandigheden dat toestaan bieden wij bij een langdurig project de mogelijkheid van een gedeeltelijke inzet met een tussentijdse verplaatsing. Hierdoor beperk je de huurkosten en kun je toch binnen de gestelde termijn je werk opleveren aan jouw opdrachtgever.

Bekijk hieronder de opties voor de verschillende steigers.