Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Werkbordes(1)

Wil je een werkbordes kopen voor professioneel gebruik? Hieronder vind je een aanbod van diverse bordessen met werkhoogtes die variëren van 2,2 tot 3,0m. Alle werkbordessen zijn voorzien van een ruim stabordes en een trapopgang met een flauwe hellingshoek voor een makkelijke toegang. Optioneel kan een leuning en wielset worden toegevoegd.

aan het laden..

Professioneel werkbordes kopen

Met een werkbordes van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende werkhoogtes is er altijd wel een bordes dat past bij jouw werkzaamheden.

Een werkbordes biedt je veel stacomfort door het ruime platform bovenaan. De flauwe helling van de trap en de diepe treden zorgen ervoor dat je eventueel ook met een pakketje in je handen het bordes veilig kan beklimmen. Deze werkbordessen zijn ideaal voor een semi-permanente opstelling voor bijvoorbeeld de bediening en het onderhoud van een machine. Voor extra houvast bij de hogere werkbordessen kan optioneel een handrail geplaatst worden. Om het bordes makkelijk te kunnen verplaatsen is er ook optioneel een set verende wielen verkrijgbaar.

Kies de meest geschikte trap voor jouw werk

Naast de werkbordessen hebben we een ruim aanbod bordestrappen, dubbele trappen en werktrappen. De robuuste Premium bordestrap en dubbele trap is uitermate geschikt voor dagelijks zwaar en intensief gebruik. Voor regelmatig intensief inpandig gebruik is de compacte Pro-Line of Primus bordestrap een ideaal alternatief. De nieuwe generatie werktrappen bieden je altijd een optimaal stacomform en maximale veiligheid door het ruime bordes en de leuning rondom. Alle trappen zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek.

Weet je nog niet precies welke trap je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.