Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Haal meer uit uw onderhoudswerk

Bent u op zoek naar een veilige en efficiënte oplossing voor het bereikbaar maken van een appartementencomplex, kantoorpand, verzorgingshuis of een ander hoogbouw complex? Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment steigers, hangbruggen en hoogwerkers. Naast dat u deze bij ons kunt huren, kunnen wij deze ook voor u monteren, zodat u daar geen omkijken naar heeft en direct aan de slag kunt met uw onderhoudswerk.

Hoogbouw is over het algemeen goed bereikbaar te maken met een steiger constructie, hoogwerker en hangbruginstallatie. Afhankelijk van het soort werkzaamheden en de toegankelijkheid van het pand zal er vaak gekozen worden voor een gecombineerde huur inzet. Zo zijn stalen steigers uitermate geschikt voor grootschalige renovatie projecten waar meerdere disciplines tegelijk aan het werk zijn en kan een hoogwerker ingezet worden voor lastig bereikbare hoeken. Een hangbruginstallatie is ideaal voor schilderwerkzaamheden bij hoger gelegen geveldelen, maar kan ook goed ingezet worden voor gevelrenovatie.

Wilt u weten hoe u uw werkzaamheden aan hoogbouw complexen het meest efficiënt bereikbaar maakt? Neem dan Contactmet ons op voor een vrijblijvende werkopname.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte