Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Schuifladder(2)

Wil je een schuifladder kopen voor professioneel gebruik? Hieronder vind je diverse 2-delige touwladders met een uitgeschoven lengte tot 9,2m. Deze Premium ladders zijn een van de lichtste uitvoeringen verkrijgbaar in Nederland. De ladders hebben een verstelbare stabilisator die zorgt voor extra zijdelingse stabiliteit en optimale veiligheid tijdens het gebruik. En na gebruik kan de ladder weer compact worden opgeborgen. 

Professionele schuifladder kopen

Met een schuifladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Deze is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. 

Wil je makkelijk een grotere hoogte kunnen overbruggen dan is de schuifladder de ideale keus. Deze ladders hebben een touw waarmee het ladderdeel eenvoudig is uit te schuiven tot een lengte van maximaal 9,2m. De Premium ladders hebben een verstelbare stabilisator die zorgt voor extra zijdelingse stabiliteit en optimale veiligheid tijdens het gebruik. En na gebruik kan de ladder weer compact worden opgeborgen.

Kies de meest geschikte ladder voor jouw werk

Naast de schuifladders vind je bij ons een ruim aanbod enkele ladders, opsteekladders, reformladderstelescopische ladders en dakladders. De meeste ladders worden direct tegen de gevel gebruikt of als toegang naar een verdieping of een dak. Reformladders en vouwladders kunnen daarnaast ook vrijstaand gebruikt worden. De dakladder heeft verhoogde treden en een nokhaak voor gebruik op een schuin dak. Alle ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke ladder je nodig hebt? Neem dan contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.  

Hoeveel sporten heeft mijn ladder nodig?

Hoeveel sporten je nodig hebt is afhankelijk van de uitvoering van je ladder en waar je deze voor wilt gebruiken. Niet alle ladders hebben dezelfde afstand tussen de sporten en ook de overlap tussen de delen kan verschillen. Ook heb je een andere lengte ladder nodig wanneer je deze gebruikt om op te werken of als toegang naar een andere verdieping. Kijk daarom altijd naar de uitgeschoven lengte en werkhoogte bij het kopen van een ladder. Met behulp van deze tabel bepaal je de juiste lengte van de ladder die je nodig hebt.