Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De zekerheid van veilig materieel

Periodieke inspectie

Regelmatige inspectie van uw klimmaterieel garandeert een lange levensduur en biedt u de zekerheid dat uw materieel veilig is te gebruiken. Ladders, trappen en steigers worden onder wisselende omstandigheden gebruikt en zijn onderhevig aan slijtage. Daarom is het noodzakelijk om uw materieel regelmatig te keuren. De Arbo-wet verplicht u om deze inspectie minimaal 1x per jaar uit te voeren. Dit geldt ook voor uw persoonlijke valbeveiliging. Gebruikt u uw materieel dagelijks en onder zware omstandigheden dan is het zelfs aan te raden om deze inspectie vaker uit te voeren. Alleen zo weet u zeker dat het materiaal waar u mee werkt veilig te gebruiken is. Twijfelt u over uw inspectiefrequentie? Onze inspecteurs voorzien u graag van advies op basis van de inspectieresultaten.

Direct weer beschikbaar voor gebruik

De jaarlijkse inspectie van uw klimmaterieel en rolsteigers vereist een deskundig oog. Onze inspecteurs zijn daarom extern opgeleid en hebben door hun dagelijkse inspectiewerkzaamheden ook ruime ervaring in het beoordelen van andere merken. Met hun compleet ingerichte servicewagens beschikken zij over alle middelen om uw materieel bij u op locatie te inspecteren. Naast uw valbeveiliging, ladders, trappen en steigers kunnen zij ook direct uw elektrisch handgereedschap keuren volgens de NEN 3140 norm. Al het goedgekeurde materieel wordt ter plaatse voorzien van een inspectiesticker en is daarna direct weer in te zetten. Op de inspectiesticker staat, conform de eisen van de VCA, de volgende inspectiedatum vermeld, zodat u altijd duidelijk aantoonbaar met up-to-date materieel werkt. Mocht er iets stuk zijn dan kunnen de inspecteurs ook veel reparaties bij u op locatie uitvoeren en heeft u nauwelijks oponthoud van het onderhoud aan uw materieel.

Uw voordeel :

  • Inspectie en reparatie incl. laswerk bij u op locatie
  • Alle gangbare merken ladders, trappen en steigers
  • Gespecialiseerd in Protecta en Sala valbeveiliging
  • Keuring elektrisch handgereedschap conform NEN 3140
  • Inspectiesticker conform eisen VCA
  • Extern opgeleide en gecertificeerde inspecteurs

 

Inspectiewekker

Meld u aan voor de Aanmelden Inspectiewekker. Dan zorgen wij ervoor dat wij tijdig contact met u opnemen voor de jaarlijkse keuring van uw materieel.   

Lees meer over reparatie en onderhoud