Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Werktrappen(15)

Wil je een werktrap kopen voor professioneel gebruik? Hieronder vind je een breed aanbod Veloce, Profort, Sherpamatic en Sherpascopic werktrappen. Alle trappen zijn voorzien van een ruim platform en een leuning rondom voor 360 graden werkbereik. De werkhoogtes variëren van 2,5 tot 4,2m.

Weet je nog niet welk type werktrap of platformtrap je nodig hebt? Bekijk dan de keuzewijzer of bel voor een persoonlijk advies tijdens kantooruren met onze service afdeling (010 - 514 00 75). Een bericht sturen kan ook. Dan bellen wij jou zo snel mogelijk terug.

Meer lezen

Professionele werktrap kopen

Met een werktrap van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Onze werktrappen zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende werkhoogtes, die al dan niet verstelbaar zijn, is er altijd wel een trap die past bij jouw werkzaamheden.

De werktrap / platformtrap combineert de veiligheid van een rolsteiger met het gebruiksgemak van een trap. Het grote platform, dat al deze trappen hebben, zorgt voor een optimaal stacomfort en de leuning rondom biedt maximale bescherming tegen valgevaar. Hierdoor hebt je bij deze werktrappen altijd 2 handen vrij voor het werk en 360 graden werkbereik. Dit geeft ook extra zekerheid bij werkzaamheden die je boven je hoofd moet uitvoeren. 

Door het extra groot werkplatform van deze werktrappen zijn ze het veilige alternatief voor de vouwsteiger voor stahoogtes boven de 1m. Na gebruik zijn deze werktrappen weer makkelijk in te klappen en nemen ze weinig ruimte in bij het opbergen.

Kies de meest geschikte trap voor jouw werk

De werktrappen zijn weliswaar in eerste instantie ontworpen voor gebruik in de bouw, maar kunnen ook prima als magazijntrap of platformtrap worden gebruik voor onderhoud aan machines of installaties in kantoorpanden, scholen en ziekenhuizen. 

De werktrappen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met vaste of verstelbare vloerhoogte en werkhoogtes die variëren van 2,5 tot 4,2m.

Weet je nog niet precies welke werktrap / platformtrap je nodig hebt? Bekijk dan de keuzewijzer of bel voor een persoonlijk advies tijdens kantooruren met onze service afdeling (010 - 514 00 75). Een bericht sturen kan ook. Dan bellen wij jou zo snel mogelijk terug.