Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Professionele werktrap kopen

Met een werktrap van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende werkhoogtes, die al dan niet verstelbaar zijn, is er altijd wel een trap die past bij jouw werkzaamheden.

De werktrap combineert de veiligheid van een rolsteiger met het gebruiksgemak van een trap. Het grote werkbordes zorgt voor een optimaal stacomfort  en de leuning rondom biedt maximale bescherming tegen valgevaar. Hierdoor hebt je altijd 2 handen vrij voor het werk en 360 graden werkbereik. Dit geeft ook extra zekerheid bij werkzaamheden die je boven je hoofd moet uitvoeren. De werktrap is het veilige alternatief voor de vouwsteiger voor stahoogtes boven de 1m. De werktrap is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met vaste of verstelbare vloerhoogte en werkhoogtes die variëren van 2,5 tot 4,2m.

Kies de meest geschikte trap voor jouw werk

Naast de werktrappen hebben we een ruim aanbod bordestrappen, dubbele trappen en werkbordessen. De robuuste Premium bordestrap en dubbele trap is uitermate geschikt voor dagelijks zwaar en intensief gebruik. Voor regelmatig intensief inpandig gebruik is de compacte Pro-Line of Primus bordestrap een ideaal alternatief. Voor een semi-permanente opstelling voor machine onderhoud is het werkbordes met een extra groot sta plateau een ideale oplossing. Alle trappen zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek.

Weet je nog niet precies welke trap je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.