Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kamersteiger(1)

Wil je een kamersteiger kopen voor dagelijks gebruik? Dan ben je bij Skyworks aan het juiste adres. Onze vouwsteigers zijn robuust en makkelijk op te bouwen. Wil je weten wat we je kunnen bieden? Bekijk dan snel ons aanbod kamersteigers hieronder!

Meer lezen

Ons assortiment professionele kamersteigers

Met een kamersteiger van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Deze lichtgewicht aluminium steigers zijn speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. De kamersteiger bestaat uit kant en klare onderdelen en is zeer eenvoudig op te bouwen. Deze vouwsteigers zijn ideaal voor lichte onderhouds- en installatiewerkzaamheden in een woning of kantoorpand.

De meest populaire kamersteigers hebben een 6 sports vouwframe. Hierdoor is de steiger compact op te vouwen en past de kamersteiger zelfs in smalle gangen en kleine deuropeningen. Bij de basis uitvoering ligt de werkvloer op 75cm. Wil je hoger werken dan is de basis Primus kamersteiger eenvoudig uit te beiden met andere steigeronderdelen uit het Primus assortiment.

Primus kamersteigers

De Primus kamersteigers voldoen aan de nieuwste eisen van de Europese norm EN1004 voor rolsteigers. Ze hebben standaard een heupleuning die voorkomt dat je onbedoeld van het platform stapt en met de 4 micro stabilisatoren sta je super stabiel op je steiger zonder dat deze heel veel extra ruimte in neemt.

Ons overige aanbod

De basis kamersteiger zijn eenvoudig uit te breiden met losse rolsteigeronderdelen uit het Primus assortiment. Dit is niet alleen handig wanneer je net even hoger wilt, maar als een onderdeel van je vouwsteiger stuk is, kun je deze ook makkelijk vervangen.

Naast kamersteigers hebben we een uitgebreid aanbod rolsteigerstelescopische steigersschilderstellingengevelsteigers en doorwerksystemen. Alle steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze serviceafdeling voor een persoonlijk advies.

Kamersteiger kopen?

Heb je de perfecte kamersteiger gevonden voor jouw werkzaamheden? Dan bestel je deze eenvoudig online bij Skyworks in de webshop. We leveren door heel Nederland.