Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Reformladder(2)

Al onze reformladedrs zijn standaard voorzien van uitgebogen bomen voor extra zijdelingse stabiliteit en optimale veiligheid tijdens het gebruik. Vanaf de 2x12 worden de ladders standaard geleverd met toprollen, waardoor ze makkelijk langs de gevel zijn op te steken. 

Professionele reformladder kopen

Wil je een reformladder kopen voor professioneel gebruik? Met een reformladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Bij ons vind je een ruim aanbod 2- en 3-delige reformladders met werkhoogtes die variëren van 5,8 tot 9,5m. De ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen en werkhoogtes is er altijd wel een ladder die past bij jouw werkzaamheden.

De reformladder met uitgebogen bomen is een van de meest populaire ladders bij de schilders. De meest gekochte uitvoering is de 2x12 met een uitgeschoven lengte van 6m. Met die lengte kan je de ladder net op of onder de goot van een standaard eengezinswoning zetten. De reformladder heeft als extra voordeel dat deze zowel als opsteek maar ook vrijstaand gebruikt kan worden. 

Kies de meest geschikte ladder voor jouw werk

Naast de reformladders vind je bij ons een ruim aanbod enkele ladders, opsteekladders, schuifladderstelescopische ladders en dakladders. De meeste ladders worden direct tegen de gevel gebruikt of als toegang naar een verdieping of een dak. Reformladders en vouwladders kunnen daarnaast ook vrijstaand gebruikt worden. De dakladder heeft verhoogde treden en een nokhaak voor gebruik op een schuin dak. Alle ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke ladder je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.  

Hoeveel sporten heeft mijn ladder nodig?

Hoeveel sporten je nodig hebt is afhankelijk van de uitvoering van je ladder en waar je deze voor wilt gebruiken. Niet alle ladders hebben dezelfde afstand tussen de sporten en ook de overlap tussen de delen kan verschillen. Ook heb je een andere lengte ladder nodig wanneer je deze gebruikt om op te werken of als toegang naar een andere verdieping. Kijk daarom altijd naar de uitgeschoven lengte en werkhoogte bij het kopen van een ladder. Met behulp van deze tabel bepaal je de juiste lengte van de ladder die je nodig hebt.

Welke laddersloffen passen onder mijn ladder?

Voor het vervangen van de sloffen van je ladder kan je het best de kokermaat opmeten. In de webshop vind je een overzicht van alle beschikbare maten. Weet je het type ladder die je hebt? Dan kan je ook via de keuzewijzer de juiste ladderslof terug vinden en direct bestellen via de webshop.