Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Magazijntrap(1)

Wil je een verrolbare platformtrap kopen voor je magazijn? Bekijk dan ons aanbod speciale magazijntrappen hieronder. Al deze trappen zijn voorzien van een ruim bordes met een leuning rondom voor 360 graden werkbereik. De trappen zijn leverbaar in diverse werkhoogtes tot 5,3m

Weet je nog niet welke uitvoering je nodig hebt, bel dan tijdens kantooruren met onze service afdeling 010 - 514 00 75 of stuur een bericht dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Magazijntrap kopen

Met een magazijntrap van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Deze verrolbare bordestrap is speciaal ontworpen voor gebruik in een magazijn en wordt geproduceerd in onze eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende werkhoogtes is er altijd wel een trap die past bij jouw magazijn of werkplaats.

Het ruime stabordes van deze magazijntrap zorgt voor een optimaal stacomfort en de leuning rondom biedt maximale bescherming tegen valgevaar. Hierdoor hebt je altijd 2 handen vrij voor het werk en 360 graden werkbereik. De leuning aan de zijkant van de trap geeft extra steun bij het beklimmen. 

Kies de meest geschikte trap voor jouw werk

Naast deze magazijntrappen hebben we een ruim aanbod bordestrappen, dubbele trappen, werktrappen en werkbordessen. Voor een semi-permanente opstelling voor machine onderhoud is het werkbordes met een extra groot sta plateau een ideale oplossing. Alle trappen zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek.

Weet je nog niet precies welke trap je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.