Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Doorwerksystemen(12)

Wil je een doorwerksysteem kopen voor professioneel gebruik? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor het afschermen van je werkplek. De universeel overkapping is ideaal voor gebruik op je rolsteiger. De kap kan in verschillende hoeken gezet worden en de fixeerstaander zorgt ervoor dat deze ook bij harde wind goed vast blijft zitten. Het regenscherm zet je onafhankelijk in de dakgoot waarna je er met je rolsteiger, ladder of trap onder kan werken.

Professionele afscherming kopen

Met een afscherming van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Deze schermen zijn ontworpen voor intensief professioneel gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. 

Met een doorwerksysteem op je steiger voorkom je stilstand door slecht weer. De universeel overkapping plaats je eenvoudig op je rolsteiger waarbij je de kap in verschillende hoeken kan verstellen voor een optimale afwatering. Het regenscherm zet je eenvoudig in een dakgoot over je ladder of rolsteiger. Het zeil houdt niet alleen de regen tegen, maar voorkomt ook direct zonlicht op je schilderwerk, waardoor je meer tijd hebt voor de verwerking.

Kies de meest geschikte steiger voor jouw werk

Naast de afschermingen hebben we een uitgebreid aanbod rolsteigers, telescopische steigers, schilderstellingen en gevelsteigers. Alle steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.