Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Verhuur en montage gevelsteigers

Ieder pand vraagt om een andere aanpak. Daarom hebben wij diverse soorten gevelsteiger systemen die u bij ons kunt huren. De stalen systeem- en framesteigers zijn ideaal voor het uitvoeren van zware multidisciplinaire onderhoudswerkzaamheden. Voor lichtere en kortdurende werkzaamheden is een variant op basis van aluminium rolsteigeronderdelen en loopvloeren een goed huur alternatief. De steigers worden door onze eigen montageploegen volledig gebruiksklaar aan u opgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt.

Onze projectleiders staan voor u klaar om een vrijblijvende werkopname uit te voeren en samen met u te bepalen wat voor u de meest geschikte huur oplossing is. Bel voor een afspraak met een van onze vestigingen bij u in buurt of stuur een bericht en wij bellen u wordt zo snel mogelijk terug. 

Diverse varianten afgestemd op uw werk

Welk type gevelsteiger u het best kunt huren is, is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals het soort werk dat u wilt gaan uitvoeren, met hoeveel personen u dit wilt doen en de vorm en de omgeving van het pand waar aan gewerkt wordt.

Bij rechttoe rechtaan gevels zonder veel verspringen en overbruggingen zal in veel gevallen gebruikt gemaakt worden van een framesteiger. De R200 framesteiger is snel te monteren en heeft een extra brede werkvloer en een grote luikopening waardoor door deze steiger voor iedereen goed toegankelijk is. Om de gevelzijde optimaal bereikbaar te maken kan deze steiger ook uitgevoerd worden met consoles aan de binnenzijde.

Voor situaties met veel hoeken en overbruggingen is de inzet van een systeemsteiger meer geschikt. Met dit type steiger is een groot aantal variaties in breedte en hoogte mogelijk. Meestal zijn dit complexe steigers waar een tekening en berekening voor nodig is. Dit soort projecten vraagt over het algemeen om meer voorbereiding en logistieke plannen. Vaak gaat het hier om grotere volumes steigermateriaal dat wordt aangeleverd in grote open bakwagens. De montage wordt uitgevoerd door eigen gespecialiseerde steigermonteurs. 

Gevelsteigers worden vaak het hele jaar door voorzien van gaas om de overlast voor de omgeving te beperken. Door deze afscherming wordt ook de koude wind tegengehouden. Wanneer 90% windreducerend gaas wordt gebruikt is er minder kans op doorslag van regenwater en kan een constantere kwaliteit van het schilderwerk geleverd worden. Daarnaast kan dit type steiger kan uitgevoerd met een kapconstructie die het volledige dak van een eengezinswoning kan overspannen. Hierdoor is de renovatie van een dak minder afhankelijk van het weer en is de doorloop beter te plannen. 

Voor lichtere onderhoudswerkzaamheden zoals schilder- en kitwerk wordt veel gebruik gemaakt van een variant op basis van onderdelen van een aluminium rolsteiger en loopvloeren. Deze is snel te monteren en makkelijk te vervoeren. Zeker bij kort durende werkzaamheden is dit een goed alternatief om te huren.
 

Laat u adviseren over de beste huur toepassing voor uw project