Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Breed huur aanbod van diverse hoogwerkers

Geen pand is hetzelfde. Daarom bieden wij een ruime keus uit diverse soorten hoogwerkers die je bij ons kan huren. Een hoogwerker huur je voor één of meerdere dagen en wordt bij jou op locatie gebruiksklaar afgeleverd, zodat je direct aan de slag kan. Of het nu gaat om een telescoop hoogwerker, knikarmhoogwerker, schaar- of spinhoogwerker, bij ons krijg je altijd een eerlijk advies over de beste huur toepassing voor jouw project.

Onze projectleiders staan voor je klaar om een vrijblijvende werkopname uit te voeren en samen met jou te bepalen wat voor jou de meest geschikte hoogwerker is om te huren. Bel voor een afspraak met één van onze vestigingen bij jou in buurt of stuur een bericht en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Hoogwerkers met werkhoogtes van 2,5 tot 48m

Welk type hoogwerker je het best kan huren is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort werk dat je wil gaan uitvoeren en de vorm en de omgeving van het pand waar aan gewerkt wordt. 

Een telescoop hoogwerker is ideaal voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden en glasbewassing en om snel op hoogte te komen. De mast van deze hoogwerker schuift in een rechte lijn uit. Werk je op een locatie waar je kort op een uitbouw staat en de mast niet recht uitgestoken kan worden? Dan is een knikarmhoogwerker een goed alternatief. Heb je te maken met een minder draagkrachtige ondergrond of een smalle ruimte waar de hoogwerker door heen moet? Dan kan een spinhoogwerker een goede oplossing zijn. Wil je meer hefvermogen en heb je de mogelijkheid om direct onder of naast je werklocatie te staan dan huur je het best een schaarhoogwerker.

Diesel, hybride of elektrisch aangedreven hoogwerkers

Afhankelijk van binnen- of buitengebruik zijn hoogwerkers leverbaar met een diesel of elektrisch aandrijving. Daarnaast hebben we ook steeds meer machines met een hybride aandrijving die minder geluidsoverlast geven en minder schadelijke gassen uitstoten. Voor het zware buitenwerk zijn een aantal telescoop en schaarhoogwerkers uitgerust met rupsbanden.

Praktijk training

Ga je voor de eerste keer met een hoogwerker aan de slag? Vraag dan naar de mogelijkheden van een eendaagse training. Zo leer je het praktisch gebruik van een hoogwerker en weet je hoe je de machine altijd veilig kunt gebruiken.