Hoogwerkers

Heeft u meerdere korte onderhoudsklussen op verschillende locaties en hoogtes aan een kantoorpand? Gaat u een appartementencomplex schilderen? Of moet er een gevelpaneel vervangen worden bij een winkelgalerij? Wij bieden u een ruime keus uit verschillende type hoogwerkers, zoals telescoop en knikarmhoogwerkers, schaarhoogwerkers, spinhoogwerkers en autohoogwerkers, om deze klus te klaren. U huurt al een hoogwerker vanaf 1 dag met levering direct bij u op locatie.

Maximaal bereik zowel binnen als buiten

De werkhoogte van de hoogwerkers varieert van 2,5 tot 48 m en de nuttige werklast van 125 tot 1.134 kg. Daarbij varieert het eigengewicht van de machines van 790 tot 30.510 kg. Afhankelijk van binnen- of buitengebruik zijn deze hoogwerkers leverbaar met een diesel of elektrisch aandrijving. Daarnaast hebben we ook steeds meer machines met een hybride aandrijving die minder geluidsoverlast geven en minder schadelijke gassen uitstoten. Voor het zware buitenwerk zijn een aantal telescoop en schaarhoogwerkers uitgerust met rupsbanden.

Vrijblijvend advies

Twijfelt u over de juiste hoogwerker voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag me de selectie van uw hoogwerker. Hiervoor kunnen wij ook bij u op locatie afspreken. Uw ontvangt van ons een vrijblijvend advies over de hoogwerker die het best past bij uw werkzaamheden.

Praktijk training

Gaat u voor de eerste keer met een hoogwerker aan de slag? Vraag dan naar de mogelijkheden van een eendaagse training. Zo leert u het praktisch gebruik van een hoogwerker en weet u hoe u de machine altijd veilig kunt gebruiken.