Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Breed huur aanbod van diverse hoogwerkers

Geen pand is hetzelfde. Daarom bieden wij u een ruime keus uit diverse soorten hoogwerkers die u bij ons kunt huren. Of het nu gaat om een telescoop hoogwerker, knikarmhoogwerker, schaar- of spinhoogwerker, wij geven u altijd een eerlijk advies over de beste huur toepassing voor uw project. De hoogwerkers huurt u voor één of meerdere dagen en worden bij u op locatie gebruiksklaar afgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt.

Onze projectleiders staan voor u klaar om een vrijblijvende werkopname uit te voeren en samen met u te bepalen wat voor u de meest geschikte hoogwerker is om te huren. Bel voor een afspraak met één van onze vestigingen bij u in buurt of stuur een bericht en wij bellen u wordt zo snel mogelijk terug.

Werkhoogtes van 2,5 tot 48m

Welk type hoogwerker u het best kunt huren is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort werk dat u wilt gaan uitvoeren en de vorm en de omgeving van het pand waar aan gewerkt wordt. 

Een telescoop hoogwerker is ideaal voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden en glasbewassing en om snel op hoogte te komen. De mast van deze hoogwerker schuift in een rechte lijn uit. Werkt u op een locatie waar u kort op een uitbouw staat en de mast niet recht uitgestoken kan worden dan is een knikarmhoogwerker een goed alternatief. Heeft u te maken met een minder draagkrachtige ondergrond of een smalle ruimte waar de hoogwerker door heen moet, dan kan een spinhoogwerker een goede oplossing zijn. Wilt u meer hefvermogen en heeft u de mogelijkheid om direct onder of naast uw werklocatie te staan huurt u het best een schaarhoogwerker.

Diesel of elektrisch aangedreven

Afhankelijk van binnen- of buitengebruik zijn deze hoogwerkers leverbaar met een diesel of elektrisch aandrijving. Daarnaast hebben we ook steeds meer machines met een hybride aandrijving die minder geluidsoverlast geven en minder schadelijke gassen uitstoten. Voor het zware buitenwerk zijn een aantal telescoop en schaarhoogwerkers uitgerust met rupsbanden.

Praktijk training

Gaat u voor de eerste keer met een hoogwerker aan de slag? Vraag dan naar de mogelijkheden van een eendaagse training. Zo leert u het praktisch gebruik van een hoogwerker en weet u hoe u de machine altijd veilig kunt gebruiken.