Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Maak onderhoudswerk mogelijk

Naast bouw gerelateerde toepassingen bieden wij u een ruim aanbod aan huur mogelijkheden voor het uitvoeren van uw werkzaamheden op hoogte in een industriële omgeving, zoals diverse soorten steigers, hangbruginstallaties en hoogwerkers. Met onze montage service bieden wij u ook de mogelijkheid om de steigers en hangbrug installaties direct gebruiksklaar op te laten leveren.

Voor onderhoud aan schoorstenen en opslagtanks zijn (half) ronde hangbruginstallaties vaak een goed huur alternatief. Deze hangbruggen zijn relatief snel te monteren en hebben een hoogtebereik van meer dan 100 m. Voor de ophanging bij tanks worden standaard aluminium cone roof en floating roof beugels gebruikt. Waar nodig kunnen echter ook maatwerkoplossingen worden toegepast.

Speciaal voor het werk in een explosie veilige omgeving kunnen de hangbruginstallaties worden voorzien van met perslucht aangedreven klimtakels.

Wilt u weten hoe u uw werkzaamheden aan opslagtanks en schoorstenen het meest efficiënt bereikbaar maakt? Neem dan Contact met ons op voor een vrijblijvende werkopname.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte