Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ankermiddel(9)

Wil je een ankermiddel kopen voor persoonlijke valbeveiliging? Bekijk hieronder ons brede aanbod met diverse uitvoeringen. Welk ankermiddel het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden is sterk afhankelijk van de locatie. Kijk voor praktische tips in de koopgids.

Meer lezen

Ankermiddelen voor persoonlijke valbeveiliging kopen

Met de aanschaf van een verplaatsbaar tijdelijk ankerpunt voor persoonlijke valbeveiliging bij Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Je hebt daarbij een ruime keus uit de productlijnen van Protecta en Sala die door 3M worden ontwikkeld en geproduceerd en SYAM en UNYC dat exclusief door Skyworks op de Nederlandse markt worden gebracht. 

Afhankelijk van de situatie kan je verschillende ankermiddelen gebruiken om je valbeveiliging aan vast te haken. Wanneer er geen vast punt is, kan je een tijdelijk ankerpunt plaatsen. Hiervoor kan je bijvoorbeeld een tijdelijk ankeroog in de muur vastzetten of een SYAM mobiel anker voor een deur- of raamopening plaatsen. Heb je een kolom of een stalen bint dan kan je een strop of balk-anker gebruiken. In de koopgids lees je meer tips voor de selectie en aankoop van je ankermiddel.

Kies de meest geschikte persoonlijke valbeveiliging voor jouw werk

Naast de ankermiddelen hebben we een ruime keus uit diverse harnasgordels, verbindingsmiddelen en reddingsmiddelen. Daarnaast vind je bij ons een breed aanbod van valbeveiligingsmiddelen voor gereedschap.  Alle materialen zijn met de grootste zorg samengesteld en voldoen aan de nieuwste Europese productnormen. In onze webshop vind je de meest gekochte producten. Ben je echter op zoek naar een specifieke toepassing, neem dan contact op met onze service afdeling voor een vrijblijvend advies.

Weet je nog niet precies welke persoonlijke valbeveiliging je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids voor praktische tips bij je aankoop.