Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Anker middelen(8)

Wil je een tijdelijk ankerpunt kopen voor het bevestigen van je persoonlijke valbeveiliging? Bekijk hieronder ons brede aanbod met diverse uitvoeringen. Welk mobiele ankerpunt het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden is sterk afhankelijk van de locatie en de constructie waaraan je deze kan bevestigen.

Wil je advies? Stuur dan een bericht of bel tijdens kantooruren met 010 - 514 00 75.

Mobiel ankerpunt voor persoonlijke valbeveiliging kopen

Met de aanschaf van een tijdelijk ankerpunt voor persoonlijke valbeveiliging bij Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Je hebt daarbij een ruime keus uit de productlijnen van Protecta en Sala die door 3M worden geproduceerd en SYAM en UNYC dat exclusief door Skyworks op de Nederlandse markt worden gebracht. 

Afhankelijk van de situatie heb je een ruime keus uit verschillende mobiele ankerpunten om je valbeveiliging aan vast te haken. Wanneer er geen vast ankerpunt aanwezig is, kan je met een tijdelijk ankerpunt toch veilig werken. Hiervoor kan je bijvoorbeeld een SYAM mobiel anker voor een deur- of raamopening plaatsen. Heb je een kolom of een stalen bint in de buurt dan kan je een strop of balk-anker gebruiken. In de koopgids lees je meer tips voor de selectie en aankoop van je ankermiddel.

Kies de meest geschikte persoonlijke valbeveiliging voor jouw werk

Naast de tijdelijke mobiele ankerpunten hebben we een ruime keus uit diverse harnasgordels, verbindingsmiddelen en reddingsmiddelen. Daarnaast vind je bij ons een breed aanbod van valbeveiligingsmiddelen voor gereedschap.  Alle materialen zijn met de grootste zorg samengesteld en voldoen aan de nieuwste Europese productnormen. In onze webshop vind je de meest gekochte producten. Ben je echter op zoek naar een specifieke toepassing, neem dan contact op met onze service afdeling voor een vrijblijvend advies. Stuur een bericht of bel tijdens kantooruren met 010 - 514 00 75

Weet je nog niet precies welke persoonlijke valbeveiliging je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids voor praktische tips bij je aankoop.