Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Opsteek ladder(2)

Wil je een opsteekladder kopen voor professioneel gebruik? Hieronder vind je een ruim aanbod van diverse opsteekladders met werkhoogtes die variëren van 4,7 tot 6,9m. Alle ladders zijn standaard voorzien van een stabiliteitsbalk voor extra zijdelingse stabiliteit en optimale veiligheid tijdens het gebruik. De Premium ladders worden daarnaast standaard geleverd met toprollen, waardoor ze makkelijk langs de gevel zijn op te steken. 

Professionele opsteekladder kopen

Met een opsteekladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Al onze opsteekladders zijn  ontworpen voor intensief professioneel gebruik en worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen en werkhoogtes is er altijd wel een ladder die past bij jouw werkzaamheden.

De opsteekladders van Skyworks zijn verkrijgbaar als 2-delige ladder in diverse uitvoeringen. De robuuste Premium ladders hebben een beschermende blauwe coating en zijn ideaal voor schilderwerk. Voor bouw en renovatie werk is de Primus opsteekladder een goede keus.   

Kies de meest geschikte ladder voor jouw werk

Naast de opsteekladders hebben we een ruim aanbod enkele ladders, reformladders, schuifladderstelescopische ladders en dakladders. Alle ladders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke ladder je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.  

Hoeveel sporten heeft mijn ladder nodig?

Hoeveel sporten je nodig hebt is afhankelijk van de uitvoering van je ladder en waar je deze voor wilt gebruiken. Niet alle ladders hebben dezelfde afstand tussen de sporten en ook de overlap tussen de delen kan verschillen. Ook heb je een andere lengte ladder nodig wanneer je deze gebruikt om op te werken of als toegang naar een andere verdieping. Kijk daarom altijd naar de uitgeschoven lengte en werkhoogte bij het kopen van een ladder. Met behulp van deze tabel bepaal je de juiste lengte van de ladder die je nodig hebt.

Welke laddersloffen passen onder mijn ladder?

Voor het vervangen van de sloffen van je ladder kan je het best de kokermaat opmeten. In de webshop vind je een overzicht van alle beschikbare maten. Weet je het type ladder die je hebt? Dan kan je ook via de keuzewijzer de juiste ladderslof terug vinden en direct bestellen via de webshop.