Opsteekladder(6)

Wil je een opsteekladder kopen voor professioneel gebruik? Hieronder vind je een ruim aanbod van diverse opsteekladders met werkhoogtes die variĆ«ren van 5,8 tot 8,0m. Alle ladders zijn standaard voorzien van een stabiliteitsbalk voor extra zijdelingse stabiliteit en optimale veiligheid tijdens het gebruik. De Premium en kunststof ladders worden daarnaast standaard geleverd met toprollen, waardoor ze makkelijk langs de gevel zijn op te steken. 

Meer lezen

Professionele opsteekladder kopen

Met een opsteekladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen en werkhoogtes is er altijd wel een ladder die past bij jouw werkzaamheden.

De opsteekladders van Skyworks zijn verkrijgbaar als 2-delige ladder in diverse uitvoeringen. De robuuste Premium ladders hebben een beschermende blauwe coating en zijn ideaal voor schilderwerk. Voor bouw en renovatie werk is de Primus opsteekladder een goede keus. Deze is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen (2x10 en 2x12). Voer je werkzaamheden uit in de buurt van laagspanningsinstallaties (1.000V AC / 1.500V DC)? Dan biedt de met glasvezel versterkte kunststof opsteekladder je een goede bescherming.  

Kies de meest geschikte ladder voor jouw werk

Naast de opsteekladders hebben we een ruim aanbod enkele ladders, reformladders, schuifladders, vouwladders, telescopische ladders en dakladders. De meeste ladders worden direct tegen de gevel gebruikt of als toegang naar een verdieping of een dak. Reformladders en vouwladders kunnen daarnaast ook vrijstaand gebruikt worden. De dakladder heeft verhoogde treden en een nokhaak voor gebruik op een schuin dak. Alle ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke ladder je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.  

Hoeveel sporten heeft mijn ladder nodig?

Hoeveel sporten je nodig hebt is afhankelijk van de uitvoering van je ladder en waar je deze voor wilt gebruiken. Niet alle ladders hebben dezelfde afstand tussen de sporten en ook de overlap tussen de delen kan verschillen. Ook heb je een andere lengte ladder nodig wanneer je deze gebruikt om op te werken of als toegang naar een andere verdieping. Kijk daarom altijd naar de uitgeschoven lengte en werkhoogte bij het kopen van een ladder. Met behulp van deze tabel bepaal je de juiste lengte van de ladder die je nodig hebt.

Welke laddersloffen passen onder mijn ladder?

Voor het vervangen van de sloffen van je ladder kan je het best de kokermaat opmeten. In de webshop vind je een overzicht van alle beschikbare maten. Weet je het type ladder die je hebt? Dan kan je ook via de keuzewijzer de juiste ladderslof terug vinden en direct bestellen via de webshop. 

Help mij