Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ladder accessoires(4)

Met deze accessoires voor de ladder maak je je werk makkelijker en veiliger. De laddermat biedt een stabiele ondergrond en de opstaande rand voorkomt dat de ladder onderuit kan schuiven. Het voetenbankje vergroot je stavlak en biedt meer stacomfort als je een keer voor langere tijd op een ladder moet werken.

Nieuwe sloffen voor je ladder vind je bij de onderdelen.  

Hoog en Veilig: Veel gebruikte accessoires voor de ladder

Wil je optimaal gebruik maken van je ladder dan zijn deze accessoires onmisbaar. Hiermee maak je he werk veiliger en comfortabeler. Ideaal voor de vakman die net even meer wil doen dan standaard werk of je nu schilder, aannemer of installateur bent.

De meest gebruikte accessoires zijn:

Laddermat

De laddermat is een onmisbare aanvulling als je regelmatig rondom een woning werkt. Als je in een tuin staat is de kans groot dat je ladder scheef wegzakt in de zandbodem. De laddermat verdeelt de druk en voorkomt dat je weg kan zakken.

Daarnaast heeft de mat een opstaande rand die voorkomt dat de ladder onderuit kan schuiven. Dit is een extra borging van je ladder wanneer je op een beton of tegelvloer staat. 

Ladderklemset

Met de ladderklemset zet je snel en veilig je ladder vast op de dakdragers van je auto. De uitvoering van SafeClamp is ook voorzien van een slot waardoor je ladder gelijk is beschermd tegen diefstal 

Ladderafhouder

De ladderafhouder zorgt ervoor dat je aan de bovenkant wat verder van de muur komt te staan, waardoor je een betere werkhouding hebt als je helemaal bovenaan je ladder moet staan. De afhouder wordt met J-haken vastgezet op de bovenste 2 sporten. 

Voetenbankje

Een voetenbakje zorgt voor meer stacomfort op je ladder. In plaats van dat je op een smalle sport staat, heb je een breder platform dat je voeten goed ondersteunt. 

We helpen je graag verder

Weet je nog niet precies welke accessoires je het best kan gebruiken voor je ladder? Neem dan contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies. Tijdens kantooruren kan je ook bellen met onze service afdeling 010 - 514 00 75