Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onderhoud, Inspectie en Reparatie

Wie veilig op hoogte wil werken zorgt goed voor zijn klimmaterieel. Met een periodieke inspectie van uw ladders, trappen en rolsteigers bent u er zeker van dat uw materieel in goede staat is en veilig is te gebruiken.

Ladders, trappen en steigers worden onder wisselende omstandigheden gebruikt en zijn onderhevig aan slijtage. Daarom is het noodzakelijk om uw materieel regelmatig te keuren. De Arbo-wet verplicht u om deze inspectie minimaal 1x per jaar uit te voeren. Dit geldt ook voor uw persoonlijke valbeveiliging. Gebruikt u uw materieel dagelijks en onder zware omstandigheden dan is het zelfs aan te raden om deze inspectie vaker uit te voeren.

Inspectie op locatie

De inspectie van uw klimmaterieel en rolsteigers vereist deskundigheid. Onze inspecteurs zijn daarom extern opgeleid en hebben door hun dagelijkse inspectiewerkzaamheden ook ruime ervaring in het beoordelen van andere merken. Met hun compleet ingerichte servicewagen beschikken zij over alle middelen om uw materieel bij u op locatie te inspecteren. Naast uw valbeveiliging, ladders, trappen en steigers kunnen zij ook direct uw elektrisch handgereedschap testen. Mocht er iets stuk zijn dan kunnen de inspecteurs ook veel reparaties bij u op locatie uitvoeren en heeft u nauwelijks oponthoud van het onderhoud aan uw materieel.

Inspectie conform VCA

Al het goedgekeurde materieel wordt ter plaatse voorzien van een inspectiesticker en is daarna direct weer in te zetten. Op de inspectiesticker staat, conform de eisen van de VCA, de volgende inspectiedatum vermeld, zodat u altijd duidelijk aantoonbaar met up-to-date materieel werkt. De goedgekeurde materialen worden standaard voorzien van een inspectiecertificaat, waardoor u op kantoor ook altijd kunt aantonen dat uw middelen zijn geïnspecteerd.

Uw inspectie nooit meer vergeten

Meld u aan voor de Inspectiewekker en wij zorgen ervoor dat de jaarlijkse keuring van uw ladders, trappen, steigers en persoonlijke valbeveiliging op tijd wordt uitgevoerd. Deze inspectie doen wij bij u op locatie. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is dat de materialen klaar staan voor de inspecteur. Als extra service bieden wij u nu ook de mogelijkheid om uw elektrisch gereedschap te laten keuren.

Aanmelden voor de Inspectiewekker