Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Schilderstelling(5)

Wil je een schilderstelling kopen voor professionele toepassing? Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen. Deze renovatie steigers zijn ideaal voor onderhoud aan de eerste verdieping van eengezinswoningen. In combinatie met loopvloeren is een blok woningen met een minimale inzet van materiaal en zonder te verankeren snel in te steigeren.

Professionele schilderstelling kopen

Met een schilderstelling van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De schilderstelling is speciaal ontworpen voor intensief professioneel gebruik en wordt geproduceerd in eigen fabriek. 

De schilderstelling is ideaal voor het uitvoeren van projectmatig onderhoud aan eengezinswoningen. Door het unieke frame kan deze steiger met een minimum aan losse onderdelen worden opgebouwd en is de steiger snel te verplaatsen. Vanaf de werkvloer is de 1e verdieping inclusief de zij- en onderkant van de goot goed bereikbaar. In combinatie met loopvloeren is een blok woningen zonder te verankeren zeer snel in te steigeren voor onderhoud- en renovatiewerkzaamheden.  

Kies de meest geschikte steiger voor jouw werk

Naast de schilderstelling hebben we een uitgebreid aanbod rolsteigers, telescopische steigers, gevelsteigers en doorwerksystemen. Alle steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.