Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Schilderstelling(2)

Wil je een schilderstelling kopen voor professionele toepassing? Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen. Deze renovatie steigers zijn ideaal voor onderhoud aan de eerste verdieping van eengezinswoningen. In combinatie met loopvloeren is een blok woningen met een minimale inzet van materiaal en zonder te verankeren snel in te steigeren.

Meer lezen

Professionele schilderstelling kopen

Met een schilderstelling van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De steigers zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. 

De schilderstelling is speciaal ontwikkeld voor projectmatig onderhoud aan eengezinswoningen. Daarvoor is deze steiger met een minimaal aantal onderdelen op te bouwen. Vanaf de werkvloer is de 1e verdieping inclusief de zij- en onderkant van de goot goed bereikbaar. In combinatie met loopvloeren is een blok woningen zonder te verankeren snel in te steigeren voor renovatiewerkzaamheden.  

Kies de meest geschikte steiger voor jouw werk

Naast de schilderstelling hebben we een uitgebreid aanbod rolsteigers, telescopische steigers, vouwsteigers, gevelsteigers en doorwerksystemen. De aluminium rolsteigers zijn makkelijk aan te passen naar iedere gewenste werkhoogte en ideaal voor onderhoudswerk en installatie in en om een pand. Voor groter onderhoud is de gevelsteiger zeer geschikt en wanneer het om eengezinswoningen gaat is de schilderstelling een ideale oplossing waarmee in een keer een blok woningen in de steigers gezet kan worden. Voor bescherming tegen zon, wind en regen zijn diverse afschermsystemen verkrijgbaar. Alle steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.