Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Dakladder(1)

Wil je een dakladder met nokhaak kopen voor professioneel gebruik? De EvoKlip dakladder is speciaal ontworpen voor gebruik op schuine daken. De verhoogde sporten zorgen ervoor dat de ladder altijd goed belopen kan worden. De ladder heeft een lengte van 6,7m en is in delen van 1,7m op te bouwen.

Meer lezen

Professionele dakladder kopen

Met een dakladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Deze is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. 

De dakladder is speciaal ontwikkeld voor gebruik op een schuin dak. De ladder is voorzien van extra hoog gelegen sporten, waardoor deze altijd goed zijn te belopen. De robuuste nokhaak aan de bovenzijde zorgt ervoor dat de ladder stabiel blijft liggen en de druk gelijkmatig verdeeld wordt over de dakpannen. De dakladder is ideaal voor het schilderen van de zijkanten van een dakkapel en het installeren van zonnepanelen. Gebruik daarbij altijd valbeveiliging, zodra je het schuine dak betreedt.

Kies de meest geschikte ladder voor jouw werk

Naast de dakladder hebben we een ruim aanbod enkele ladders, opsteekladders, reformladders, schuifladders, telescopische ladders en vouwladders. De meeste ladders worden direct tegen de gevel gebruikt of als toegang naar een verdieping of een dak. Reformladders en vouwladders daarnaast kunnen ook vrijstaand gebruikt worden. Alle ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke ladder je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.