Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Dakladder(4)

Wil je een dakladder kopen voor dagelijks professioneel gebruik? Onze lichtgewicht ladder met nokhaak is speciaal gemaakt voor het werk op hellende daken. De extra verhoogde sporten zorgen ervoor dat je de ladder altijd goed kan belopen en dat ze een goede ondersteuning geven bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

Professionele dakladder kopen

Met een dakladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De ladder is ontworpen voor dagelijks professioneel gebruik en wordt geproduceerd in eigen fabriek. 

Het ontwerp van de dakladder is zo gemaakt dat deze makkelijk is te gebruiken op een schuin dak. Je kan de ladder direct op de dakpannen leggen. De kunststof strips aan de onderzijde beschermen het dak en zorgen ervoor dat de druk gelijkmatig over de dakpannen wordt verdeeld. De ladder heeft een robuuste nokhaak voorzien van 2 wielen, waardoor je de ladder makkelijker het schuine dak op kan duwen. 

Ladder met verhoogde sporten voor extra grip op hellend dak 

Je bouwt de ladder op uit 4 losse delen tot een maximale lengte van 6,7m. De sporten zijn verhoogd en voorzien van anti-slip profiel waardoor je altijd voldoende grip hebt bij het klimmen. 

De dakladder is ideaal voor het schilderen van de zijkanten van een dakkapel en het installeren van zonnepanelen. Gebruik daarbij wel altijd valbeveiliging, zodra je het schuine dak betreedt.

Na gebruik is de dakladder weer snel in losse delen van ongeveer 1,7m uit elkaar te halen. Hier heb je geen gereedschap voor nodig. De losse ladderdelen kan je makkelijk meenemen in een bus naar de volgende klus.

Je kan de dakladder eenvoudig bestellen via de webshop. De ladder wordt in een pakket van 4 losse delen geleverd. De eerste keer voor gebruik hoef je alleen de nokhaak op het bovenste ladderdeel te monteren. Daarna kan je deze haak laten zitten en is de ladder direct klaar voor gebruik.

De dakladder is geschikt voor een maximale belasting van 150kg en wordt geleverd met 5 jaar garantie.

Vrijblijvend advies over de dakladder

Heb je nog vragen over de dakladder en het gebruik op schuine daken? Tijdens kantooruren kan je altijd bellen met onze service afdeling 010 – 514 00 75 of stuur een bericht, dan bellen wij jou zo snel mogelijk terug.