Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Dakladder(1)

Wil je een dakladder kopen voor intensief professioneel gebruik? Onze lichtgewicht ladder met nokhaak is speciaal gemaakt voor gebruik op schuine daken. De ladder heeft verhoogde sporten waardoor hij altijd goed is te belopen. Klik hieronder voor meer informatie.

Meer lezen

Professionele dakladder kopen

Met een dakladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De ladder is ontworpen voor dagelijks professioneel gebruik en wordt geproduceerd in eigen fabriek.

De dakladder is speciaal aangepast voor gebruik op een schuin dak. De ladder is onder andere voorzien van extra hoog gelegen sporten, waardoor ze altijd goed zijn te belopen. De robuuste nokhaak aan de bovenzijde zorgt ervoor dat de ladder stabiel blijft liggen en de druk gelijkmatig wordt verdeeld over de dakpannen.

De dakladder is ideaal voor het schilderen van de zijkanten van een dakkapel en het installeren van zonnepanelen. Gebruik daarbij altijd valbeveiliging, zodra je het schuine dak betreedt.

Kies de meest geschikte ladder voor jouw werk

Naast de dakladder hebben we een ruim aanbod enkele ladders, opsteekladders, reformladders, schuifladders, telescopische ladders en vouwladders. Alle ladders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke ladder je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.