Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Rolsteiger(64)

Wil je een rolsteiger kopen voor dagelijks gebruik? Hieronder vind je een ruim aanbod van verschillende uitvoeringen, zowel brede als smalle rolsteigers met verschillende platformlengtes. Selecteer via het filter de gewenste werkhoogte van je rolsteiger dan krijg je direct een overzicht te zien van alle beschikbare uitvoeringen. 

Weet je nog niet precies welke rolsteiger uitvoering je wilt kopen? Bekijk dan het overzicht in de koopgids om de verschillende productlijnen van de rolsteigers met elkaar te vergelijken of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies. Bellen kan ook tijdens kantooruren op 010 - 514 00 75

Naast rolsteigers kan je bij ons ook verschillende andere steigers kopen.

Tip : Lees de koopgids om te bepalen welke steiger het best past bij jouw werkzaamheden.

Meer lezen

Professionele rolsteiger kopen

Met een rolsteiger van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De lichtgewicht aluminium steigers zijn speciaal ontworpen voor dagelijks intensief gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een rolsteiger die past bij jouw werkzaamheden. 

De brede steiger met een platformhoogte van 6m (werkhoogte 8m) is de meest gekochte rolsteiger. Hiermee is een eengezinswoning goed bereikbaar te maken. Met een uitbreidingsset kan de steiger eenvoudig verhoogd worden tot een werkhoogte van 10m en bij binnen gebruik zelfs tot 14m werkhoogte. 

De brede rolsteiger staat extra stabiel en is makkelijk uit te breiden met een 2e platform voor meer werkruimte. Voor schilderwerk aan een dakkapel kan je een uitwijkconsole aan deze steiger koppelen. Om je materiaal makkelijk op te bergen en te vervoeren is een steigeraanhanger een ideaal optie. 

Heb je niet zoveel ruimte om je steiger op te stellen? Kies dan voor de smalle uitvoering.

Secure rolsteigers

Alle rolsteigers voldoen aan de nieuwe opbouwvoorschriften 2018 waarbij het gebruik van een voorloopleuning wordt verplicht. Door het gebruik van het Sky-Secure leuningsysteem zijn de rolsteigers altijd veilig en snel op te bouwen en met het zelfde gemak ook weer af te breken. De Secure voorloopleuning vervangt de diagonaal en horizontaal schoren van de traditionele steiger. Hierdoor kan je geen onderdelen meer vergeten en omdat je minder lossen onderdelen hebt kan je ook sneller opbouwen en afbreken.

Verschillende uitvoeringen

Je hebt keus uit diverse uitvoeringen van de rolsteiger. Afhankelijk van je werkzaamheden en hoe vaak je de rolsteiger gebruikt kan je kiezen uit een Sky-Line, Premium of Pro-Line steiger.

Rolsteiger onderdelen

Alle rolsteigers zijn eenvoudig uit te breiden met losse steigeronderdelen en accessoires. Dit is niet alleen handig wanneer je net even hoger wilt, maar als een onderdeel van je steiger stuk is kan je deze ook makkelijk vervangen. 

Kies de meest geschikte steiger voor jouw werk

Naast de rolsteiger hebben we een uitgebreid aanbod telescopische steigers, schilderstellingen, gevelsteigers en doorwerksystemen. Alle steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.