Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ons assortiment professionele rolsteigers

Met een rolsteiger van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Deze lichtgewicht aluminium steigers zijn speciaal ontworpen voor dagelijks intensief gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een rolsteiger die past bij jouw werkzaamheden. Je hebt keus uit diverse uitvoeringen van de rolsteiger. Afhankelijk van je werkzaamheden en hoe vaak je de rolsteiger gebruikt, kan je kiezen uit een Sky-Line, Pro-Line of Primus rolsteiger. 

De meest populaire rolsteiger in ons assortiment is de brede met een platformhoogte van 6 meter (werkhoogte 8 meter). Met deze rolsteiger is een eengezinswoning goed bereikbaar te maken. Met een uitbreidingsset kan deze rolsteiger eenvoudig verhoogd worden tot een werkhoogte van 10 meter en bij binnengebruik zelfs tot 14 meter werkhoogte.

De brede rolsteiger staat extra stabiel en is makkelijk uit te breiden met een tweede platform voor meer werkruimte. Voor schilderwerk aan een dakkapel kan je een uitwijkconsole aan deze rolsteiger koppelen. Om je materiaal makkelijk op te bergen en te vervoeren is een steigeraanhanger een ideale optie.  

Heb je niet zoveel ruimte om je rolsteiger op te stellen? Kies dan voor de smalle uitvoering. 

Secure rolsteigers

Alle rolsteigers voldoen aan de nieuwe opbouwvoorschriften van 2018, waarbij het gebruik van een voorloopleuning wordt verplicht. Door het gebruik van het Sky-Secure leuningsysteem zijn de rolsteigers altijd veilig en snel op te bouwen en met hetzelfde gemak ook weer af te breken. De Secure voorloopleuning vervangt de diagonale en horizontale schoren van de traditionele rolsteiger. Hierdoor kan je geen onderdelen meer vergeten en omdat je minder losse onderdelen hebt, kun je ook sneller opbouwen en afbreken. 

Ons overige aanbod

Alle onze rolsteigers zijn eenvoudig uit te breiden met losse rolsteigeronderdelen en accessoires. Dit is niet alleen handig wanneer je net even hoger wilt, maar als een onderdeel van je rolsteiger stuk is, kun je deze ook makkelijk vervangen.

Naast rolsteigers hebben we een uitgebreid aanbod telescopische steigers, schilderstellingen, gevelsteigers en doorwerksystemen. Alle steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze serviceafdeling voor een persoonlijk advies.

Rolsteiger kopen?

Heb je in ons assortiment de perfecte rolsteiger gevonden voor jouw werkzaamheden? Dan bestel je deze eenvoudig bij Skyworks. We leveren door heel Nederland. Ook is het bij ons mogelijk om een rolsteiger te huren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden op dat gebied of bestel je nieuwe professionele rolsteiger online bij Skyworks!