Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Rolsteiger(71)

Wil je een rolsteiger kopen voor dagelijks gebruik? Selecteer eenvoudig via het filter de gewenste werkhoogte van je rolsteiger en bekijk hieronder het voor jou geselecteerde aanbod. 

Weet je nog niet precies welk type rolsteiger je wilt aanschaffen? Bekijk dan dit overzicht om de verschillende productlijnen te vergelijken of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies. Bellen kan ook tijdens kantooruren op 010 - 514 00 75

Meer lezen

Professionele rolsteiger kopen

Met een rolsteiger van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. De steigers zijn speciaal ontworpen voor dagelijks intensief gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende uitvoeringen is er altijd wel een steiger die past bij jouw werkzaamheden. 

De brede aluminium rolsteiger met een platformhoogte van 6m is de meest gekochte steiger. Hiermee is een eengezinswoning goed bereikbaar te maken, maar kan bij buiten gebruik ook hoger opgebouwd worden tot een werkhoogte van 10m zonder verankering. De brede rolsteiger staat lekker stabiel en is makkelijk uit te breiden met een 2e platform voor extra werkruimte. Voor schilderwerk aan een dakkapel kan je een uitwijkconsole aan deze steiger koppelen. Om je materiaal makkelijk op te bergen en te vervoeren is een steigeraanhanger een ideaal optie. Alle rolsteigers voldoen aan de nieuwe opbouwvoorschriften 2018 waarbij het gebruik van een voorloopleuning wordt verplicht.

Lees hier meer over de verschillende uitvoeringen.

Kies de meest geschikte steiger voor jouw werk

Naast de rolsteiger hebben we een uitgebreid aanbod telescopische steigers, vouwsteigers, schilderstellingen, gevelsteigers en doorwerksystemen. De aluminium rolsteigers zijn makkelijk aan te passen naar iedere gewenste werkhoogte en ideaal voor onderhoudswerk en installatie in en om een pand. Voor groter onderhoud is de gevelsteiger zeer geschikt en wanneer het om eengezinswoningen gaat is de schilderstelling een ideale oplossing waarmee in een keer een blok woningen in de steigers gezet kan worden. Voor bescherming tegen zon, wind en regen zijn diverse afschermsystemen verkrijgbaar. Alle steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.