Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Masthoogwerker huren

Een masthoogwerker is ideaal voor binnen gebruik in kleine ruimtes. Hieronder vind je een overzicht van ons complete huur aanbod. Deze hoogwerkers zijn zeer compact, elektrisch aangedreven en gemakkelijk te vervoeren.

Twijfel je en wil je een vrijblijvend advies over de hoogwerker die je het best kan huren voor jouw werkzaamheden? Dan kan je tijdens kantooruren ook altijd direct bellen met een van onze vestigingen of stuur een bericht. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Mast hoogwerkers

Art.nr.Machine omschrijvingWerkhoogte (m)Maximale platformafmeting (m)Maximaal hefvermogen (kg)Gewicht (m)TypeTech. specificaties (PDF)
624200ME05 - JLG 1230 ES5,65-230790ME05
JLG 
PDF
624210ME05 - Haulotte Star 65,80-230835ME05 Haulotte PDF
624400ME10J - Haulotte Star 1010,003,002002.735ME10JPDF

Compacte hoogwerker modellen voor binnen gebruik

Een masthoogwerker heeft een beperkte werkhoogte, maar is heel klein en smal. Dat is ideaal wanneer je door smalle paden of deuren moet. Een aantal modellen zijn zo compact dat ze zelfs in een lift passen. Zo kan je met deze hoogwerker makkelijk naar een volgende verdieping.

Dit type hoogwerker wordt veel gehuurd voor de aanleg van bijvoorbeeld verlichting en elektriciteit en aanleg of afbouw van plafondplaten. Omdat de masthoogwerkers bedoeld zijn voor binnen gebruik, worden al modellen standaard met non-marking banden verhuurd. Hierdoor laat de machine geen sporen achter op de binnenvloer.

Andere klus? Andere hoogwerker!

Voor werkzaamheden met meer werkbereik zijn ook zeer compacte spinhoogwerkers met uitschuifbare stempels als alternatief te huur. Heb je meer draagvermogen nodig en kan je de machine direct naast het werk zetten? Kijk dan naar de mogelijkheden om een schaarhoogwerker inzetten.

Wil je een vrijblijvend advies over de hoogwerker die je het best kan huren voor jouw werkzaamheden? Dan kan je tijdens kantooruren ook altijd direct bellen met een van onze vestigingen of stuur een bericht dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.