Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Enkele ladder(6)

Wil je een enkele ladder kopen voor professioneel gebruik? Hieronder vind je een ruim aanbod enkele rechte ladders met werkhoogtes die variëren van 3,9 tot 6,1m. De enkele ladder heeft een vaste lengte en is makkelijk op te stellen. Alle ladders langer dan 3m zijn standaard voorzien van een stabiliteitsbalk voor extra zijdelingse stabiliteit en optimale veiligheid tijdens het gebruik.

Meer lezen

Professionele enkele ladder kopen

Met een enkele ladder van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende werkhoogtes is er altijd wel een ladder die past bij jouw werkzaamheden.

De enkele ladder is simpel en makkelijk te gebruiken. De ladder bestaat uit één deel en is verkrijgbaar in werkhoogtes van 3,9 tot 6,1m. Deze ladder is ideaal als tijdelijke toegang tot een verdieping bij nieuwbouw en renovatie projecten.

Kies de meest geschikte ladder voor jouw werk

Naast de enkele ladders hebben we een ruim aanbod opsteekladders, reformladders, schuifladderstelescopische ladders en dakladders. De meeste ladders worden direct tegen de gevel gebruikt of als toegang naar een verdieping of een dak. Reformladders en vouwladders kunnen daarnaast ook vrijstaand gebruikt worden. De dakladder heeft verhoogde treden en een nokhaak voor gebruik op een schuin dak. Alle ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in onze eigen fabriek. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke ladder je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.  

Hoeveel sporten heeft mijn ladder nodig?

Hoeveel sporten je nodig hebt is afhankelijk van de uitvoering van je ladder en waar je deze voor wilt gebruiken. Niet alle ladders hebben dezelfde afstand tussen de sporten en ook de overlap tussen de delen kan verschillen. Ook heb je een andere lengte ladder nodig wanneer je deze gebruikt om op te werken of als toegang naar een andere verdieping. Kijk daarom altijd naar de uitgeschoven lengte en werkhoogte bij het kopen van een ladder. Met behulp van deze tabel bepaal je de juiste lengte van de ladder die je nodig hebt.