Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ladder onderdelen(8)

Hieronder vind je de meest gebruikte onderdelen voor de reparatie van een Skyworks ladder. 

De sloffen, voeten en doppen zijn het meest gevoelig voor slijtage. Zorg ervoor dat je deze hebt vervangen voordat je op het kale aluminium van de boomprofielen komt te staan.

Laddersloffen, voeten, doppen en andere onderdelen voor je ladder

De onderdelen van een ladder die het vaakst worden vervangen zijn de sloffen. Dat is logisch omdat de ladder daar op rust en ze altijd heen en weer worden geschoven bij het verplaatsen.

Er worden verschillend namen gebruikt voor de kunststof anti-slip doppen waar je de ladder mee op de grond zet. De meest gebruikte zijn laddersloffen en laddervoeten. Soms worden zo ook wel ladderschoenen genoemd.  

Laddersloffen tijdig vervangen

Zorg ervoor dat je regelmatig de sloffen van je ladder vervangt. De sloffen voorkomen dat de ladder makkelijk onderuit kan glijden. Maar door het gebruik slijten ze en wordt de grip minder. Daarom moet je ze vervangen voordat je het aluminium profiel van de ladderbomen beschadigt. Hierdoor weet je zeker dat je veilig op je ladder staat en het verlengt de levensduur van je ladder.

Welke sloffen passen onder mijn ladder?

Voor het vervangen van de sloffen van je ladder kan je het best de kokermaat opmeten. Weet je het type ladder die je hebt? Dan kan je ook via de keuzewijzer de juiste ladderslof terug vinden en direct bestellen via de webshop.

We helpen je graag verder

Twijfel je over de sloffen die je nodig hebt? Neem dan contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies. Tijdens kantooruren kan je ook bellen met onze service afdeling 010 - 514 00 75