Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Dubbele trap(6)

Wil je een dubbele trap kopen voor professioneel gebruik? Hieronder vind je een ruim aanbod Premium dubbel oploopbare trappen met werkhoogtes die variëren van 2,4 tot 3,5m. Alle trappen zijn voorzien van een kniebeugel die zorgt voor optimaal sta gemak op het bovenste bordes. De stalen spreidbeveiliging geeft de trap extra stabiliteit.

Meer lezen

Professionele dubbele trap kopen

Met een dubbele trap van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en geproduceerd in eigen fabriek. Met een ruime keus uit verschillende werkhoogtes is er altijd wel een trap die past bij jouw werkzaamheden.

De dubbele trap van Skyworks heeft robuuste stijlen en kan aan twee kanten beklommen worden. De trap is standaard voorzien van een kniebeugel die zorgt voor optimaal sta gemak op het bovenste bordes. De stalen spreidbeveiliging geeft de trap extra stabiliteit. De dubbele trap is verkrijgbaar in verschillende werkhoogtes van 2,4 tot 3,5m.

Kies de meest geschikte trap voor jouw werk

Naast de dubbele trappen hebben we een ruim aanbod bordestrappen, werktrappen en werkbordessen. De robuuste Premium bordestrap is uitermate geschikt voor dagelijks zwaar en intensief gebruik. Voor regelmatig intensief inpandig gebruik is de compacte Pro-Line of Primus bordestrap een ideaal alternatief. De nieuwe generatie werktrappen bieden je altijd een optimaal stacomform en maximale veiligheid door het ruime bordes en de leuning rondom. Voor een semi-permanente opstelling voor bijvoorbeeld machine onderhoud is het werkbordes met een extra groot sta plateau een ideale oplossing. 

Weet je nog niet precies welke trap je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.  

Hoeveel treden heeft mijn trap nodig?

De 3, 4 en 5-treeds trappen zijn de meest gekochte uitvoeringen. Deze trappen hebben een werkhoogte tussen de 2,6 en 3,1m. Dit is voldoende voor inpandige werkzaamheden in een woning en kantoorpand. Wil je hoger werken overweeg dan de aanschaf van een werktrap.

Welke sloffen passen onder mijn trap?

Voor het vervangen van de sloffen van je trap kan je het best de kokermaat opmeten. In de webshop vind je een overzicht van alle beschikbare maten.