Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onderdelen rolsteiger(57)

Ben je op zoek naar onderdelen voor je rolsteiger? Bekijk dan hieronder ons complete aanbod voor de verschillende uitvoeringen. Maak gebruik van de filterfunctie om snel het gewenste steiger onderdeel te selecteren.

Heb je een vraag over welk onderdeel het meest geschikt is voor jouw rolsteiger, twijfel dan niet en neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies. Bellen kan ook tijdens kantooruren op 010 - 514 00 75

Meer lezen

Onderdelen kopen voor je rolsteiger

Met het kopen van losse onderdelen voor je rolsteiger kan je makkelijk de werkhoogte en het bereik van je steiger vergroten. Om je steiger een slag te verhogen heb je twee 7-sport frames, één platform (met luik) en twee leuningframes nodig. Wil je makkelijk bij een dakkapel komen, dan is een uitwijkconsole ideaal.

Is een onderdeel van je steiger stuk, dan hoef je alleen dit onderdeel te vervangen en kan je de rest van de steiger onderdelen gewoon blijven gebruiken. Zorg er wel voor dat je onderdelen uit dezelfde productlijn aanschaft. De onderdelen hebben verschillende eigenschappen en kunnen niet altijd even zwaar belast worden. 

Weet je nog niet precies welk type steiger onderdelen je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.