Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Gevelsteigers(28)

Wil je een gevelsteiger kopen voor professioneel gebruik? Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen. Deze steigers zijn ideaal voor projectmatig onderhoud aan de buitenzijde van grotere woningblokken, kantoren en andere utiliteitsgebouwen. Het R200 steigersysteem kenmerkt zicht door een extra breed platform van 730mm en de veilige en snelle montage met de volledig geïntegreerde voorloopleuningen

Professionele gevelsteiger kopen

Met een gevelsteiger van Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Deze steiger is ontworpen voor intensief professioneel gebruik en worden geproduceerd in eigen fabriek. 

Voor projectmatig onderhoud aan de buitenkant van een pand is de gevelsteiger ideaal in gebruik. Met de standaard 2m frames en de geïntegreerde systeemleuning is deze steiger zeer snel en toch veilig op te bouwen. Het R200 steiger systeem heeft een extra breed platform van 730mm en een ruime luikopening voor een optimale toegang tot de werkvloer. Met een console aan de binnenzijde van de steiger kan ook altijd makkelijk een raam worden open gezet.

Kies de meest geschikte steiger voor jouw werk

Naast de gevelsteiger hebben we een uitgebreid aanbod rolsteigers, telescopische steigers, schilderstellingen en doorwerksystemen. Alle steigers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Weet je nog niet precies welke steiger je nodig hebt? Bekijkt dan de tips in de koopgids of neem contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies.