Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De juiste keuze voor uw werk op hoogte

Om veilig en efficiënt op hoogte te kunnen werken is een goede werkvoorbereiding nodig. Welk materieel u het best kunt huren, een steiger, hangbrug, hoogwerker of een combinatie daarvan, is afhankelijk van de aard van uw werkzaamheden, het gebouw en de omgeving. Hiervoor bieden wij u een ruime keus uit diverse soorten steigers, hangbruginstallaties en hoogwerkers.

Goed voorbereid aan de slag

Onze projectleiders ondersteunen u graag in de voorbereiding. Aan de hand van een werkopname op locatie geven zij u advies over het materieel dat u het best kunt inzetten om uw werkplek bereikbaar te maken. Daarbij houden wij rekening met de doorlooptijd van uw werkzaamheden en de materialen die u daarbij gaat verwerken. Omdat u bij ons een totaal pakket aan toegangsmiddelen kunt huren, heeft u altijd de beschikking over de meest ideale mix van steigers, hoogwerkers en hangbruginstallaties.

Deze kunt u voor kortere of langere tijd bij ons huren en indien gewenst leveren wij deze ook gebruiksklaar aan u op. Hierdoor heeft u zelf geen omkijken meer naar het montagewerk en kunt u op het afgesproken tijdstip direct aan de slag met uw eigen werkzaamheden.

Klaar voor gebruik

In de voorbereidingsfase maken wij heldere afspraken met u over de inzet van het materieel en de momenten van (ver)plaatsing. Onze ervaren monteurs zorgen voor een snelle montage, waarbij zij ervoor zorgen dat de bewoners zo weinig mogelijk overlast van de werkzaamheden hebben. Bent u klaar met uw werkzaamheden? Dan halen wij de materialen weer voor u weg en kunt u ondertussen door naar de volgende klus.

Wilt u weten hoe u uw werkzaamheden op hoogte het meest efficiënt kunt uitvoeren? Neem dan Contact met ons op voor een vrijblijvende werkopname.

laagbouwhoogbouwindustrieprojectvoorbeelden