Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Harnas gordels(13)

Wil je een harnasgordel kopen voor persoonlijke valbeveiliging? Bekijk hieronder ons brede aanbod met diverse uitvoeringen. Alle veiligheidsharnassen hebben een bevestigingspunt voor een verbindingsmiddel op de rug. Daarnaast zij er uitvoeringen met een bevestigingspunt op de borst en/of schouder. Voor extra comfort zijn er harnasgordels met snelsluiting en padding op de schouder en beenbanden.

Weet je nog niet precies welke valgordel je wilt aanschaffen? Bekijk dan de koopgids voor algemene tips en dit overzicht voor een vergelijk van de UNYC harnasgordels.

Harnasgordels kopen

Met de aanschaf van een harnasgordel voor persoonlijke valbeveiliging bij Skyworks koop je de zekerheid van een kwaliteitsmerk. Je hebt daarbij een ruime keus uit de productlijnen van Protecta en Sala die door 3M worden ontwikkeld en geproduceerd en UNYC dat exclusief door Skyworks op de Nederlandse markt worden gebracht. 

Een harnasgordel heeft één of meerdere punten waar je een valbeveiligingslijn of valstopapparaat aan vast kan maken. Welk type veiligheidsgordel je nodig hebt, is sterk afhankelijk van de werkzaamheden en locatie waar je deze uitvoert. Daarnaast heb je de keus uit verschillende soorten sluitingen en uitvoeringen met extra polstering voor meer draagcomfort. Kijk voor meer tips voor de aanschaf van je harnasgordel in de koopgids.

Kies de meest geschikte persoonlijke valbeveiliging voor jouw werk

Naast de harnasgordels hebben we een ruime keus uit diverse verbindingsmiddelen, ankers en reddingsmiddelen. Daarnaast vind je bij ons een breed aanbod van valbeveiligingsmiddelen voor gereedschap.  Alle materialen zijn met de grootste zorg samengesteld en voldoen aan de nieuwste Europese productnormen. In onze webshop vind je de meest gekochte producten. Ben je echter op zoek naar een specifieke toepassing, neem dan contact op met onze service afdeling voor een vrijblijvend advies.

Weet je nog niet precies welke persoonlijke valbeveiliging je nodig hebt? Bekijkt dan de koopgids voor praktische tips bij je aankoop.