Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onlangs hebben we ons aanbod in telescopische ladders uitgebreid met een 15 sports uitvoering. Deze heeft een instelbare lengte tot 4,4m. Met deze grotere lengte zijn nu bijvoorbeeld ook verdiepingsvloeren in kantoorpanden of een wat hoger gelegen dak veilig bereikbaar te maken.  

De telescopische ladder is ideaal voor het uitvoeren van korte inspectie- en onderhoudswerkzaamheden, waarbij vaak van locatie wordt gewisseld. De ladder is ingeschoven niet langer dan 0,9m en past dan ook makkelijk in iedere auto.

De X’Tenso telescopische ladders hebben een unieke inschuifbare stabiliteitsbalk. Hierdoor is de ladder tijdens gebruik tegen zijdelings kantelen en is deze voor transport toch compact mee te nemen.

Net als de andere uitvoeringen is deze 15 sporter door de telescopische verstelling makkelijk op verschillende lengtes in te stellen. Een indicator op de sport geeft aan dat de ladder goed is vergrendeld en veilig gebruikt kan worden. Na gebruik is de ladder met 2 schuifknoppen te ontgrendelen en zorgen dempers ervoor dat de ladder weer gecontroleerd ingeschoven kan worden.