Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De X’Tower is de ideale steiger voor iedereen die zo snel mogelijk aan slag wil met zijn klus en maar beperkte ruimte heeft voor transport en opslag. De telescopisch verstelbare steiger past met gemak in een compacte bestelbus en op de klus is deze heel eenvoudig door 1 persoon binnen 3 minuten op te bouwen.

De X’Tower is leverbaar in 2 varianten met een variabele werkhoogte tot 4 of 4,8 m. Met de unieke telescopische verstelling is het werkbordes in stappen van 25 cm in hoogte te stellen. De vergrendeling werkt automatisch. Leuningwerk is op alle werkhoogtes aanwezig. Het platform is standaard voorzien van een luik voor een veilige toegang tot de werkvloer. De geïntegreerde kantplanken maken de werkvloer compleet en kunnen nooit meer zoek raken.

Door de in hoogte verstelbare wielen is de steiger ook op een niet vlakke ondergrond te gebruiken. De geïntegreerde telescopische stabilisatoren zorgen voor een extra stabiel stavlak.

Na de klus is de steiger weer net zo makkelijk op te vouwen tot één pakket. Door de compacte afmetingen past de steiger zonder probleem in een lift of een kleine bestelbus.