Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Het werk is er, maar wanneer is er tijd om het uit te voeren? September, oktober en november zijn nog steeds de piekmaanden waarin de meeste onderhoudsprojecten worden uitgevoerd. En in de winter periode wordt het in eens stil. Toch is dit technisch gezien niet echt meer nodig. De verven zijn steeds beter geworden en het afschermen van een steiger met een kap en zeil is ook geen probleem.

Met de krapte op de arbeidsmarkt is continuïteit in de uitvoering van de werkzaamheden belangrijk. Hierdoor houd je niet alleen je vaste medewerkers aan de slag maar ook de flex-krachten. Zij hoeven geen ander werk te zoeken en kunnen zo weer doorstromen naar andere projecten in het voorjaar.

Met de speciale winterverven is de verwerking bij lage temperaturen tegenwoordig prima te doen. Hoewel vocht nog wel een spelbreker kan zijn, is dit op te lossen door de steiger volledig af te schermen met zeil en een heater te gebruiken om de ochtend douw te verdrijven.

Bij het onderhoud van eengezinswoningen hebben we hier goede ervaringen mee. Daarbij wordt de eerste verdieping bereikbaar gemaakt met een schilderstelling. Omdat we de kap boven de goot plaatsen kan deze ook gelijk in het werk meegenomen worden. Maar ook bij galerijflats is het mogelijk om afscherming te plaatsen. Hiervoor is vaak geen volledige steiger nodig, maar wordt het zeil tussen de verdiepingsvloeren gemonteerd.

Om het doorwerken in de winter extra aantrekkelijk te maken hanteren wij in deze periode speciale tarieven voor de huur en montage.

Neem contact op voor vrijblijvend advies  Lees meer over de mogelijkheden