Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

We zitten al weer volop in het najaar en dat betekent kou en regen. Buiten op de steiger of een ladder werken is dan geen pretje. Zeker niet als het ook nog een beetje waait. Gelukkig zijn er oplossingen voor. Met een kap en gaas kan je je werkplek afschermen en kan je beschut tegen wind en regen toch doorwerken.

Een steigerkap en gaas zorgt voor meer continuïteit in het schilderwerk

Het grote voordeel van het werken op een steiger met een regenkap en gaas is dat je minder last hebt van de weersveranderingen. Hierdoor kan je blijven doorwerken ondanks de regen en kan je strakker plannen en heb je minder uitloop. De nieuwe verfsoorten zijn steeds beter te verwerken bij lagere temperaturen met kortere droogtijden en de steigerkap en het gaas voorkomt dat de regen direct op je werk terecht komt. Daardoor is de kwaliteit van je schilderwerk ook bij minder goede weersomstandigheden gegarandeerd.

Behoud van werk in de winter met een steigeroverkapping

In het verleden gingen schilders in de winter massaal de WW in en kwam iedereen in de lente weer terug voor het buitenwerk. Maar met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om je vakmensen goed aan je bedrijf te binden. Door je steiger te voorzien van een overkapping en 90% windreducerend gaas creëer je een afgeschermde werkomgeving waardoor je ook in de winter buitenwerk kan aannemen. Hierdoor blijft je werkaanbod op peil en houd je niet alleen je vaste medewerkers aan de slag maar ook de flex-krachten. Zij hoeven geen ander werk te zoeken en kunnen zo weer doorstromen naar andere projecten in het voorjaar.

Efficiëntere inzet beschikbare vakschilders

Hoewel het monteren van een steigerkap en gaas meer arbeid kost, zit de winst in het behoud van contiguïteit in inkomsten en spreiding van de schilderwerkzaamheden. Dit komt uiteindelijk ook weer ten goede aan de opdrachtgever, omdat deze kan rekenen op een efficiëntere inzet van de beschikbare vakschilders en ondersteunend materieel.

Verschillende doorwerkkappen voor steigers

Om door te kunnen schilderen in de winter hebben wij verschillende mogelijkheden afhankelijk of je een aanvulling wilt kopen voor je eigen steiger of dat je een steiger wilt huren en deze gemonteerd en volledig gebruiksklaar wilt laten opleveren door ons. 

Voor een vrijblijvend advies over het kopen van een aanvulling op je eigen steiger kan je tijdens kantooruren bellen met onze service afdeling 010 – 514 0075 of stuur een bericht

Wil je meer weten over het huren van een steiger met kap en gaas? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen bij jou in de buurt. Bellen kan tijdens kantooruren of stuur een bericht dan bellen wij je zo snel mogelijk terug voor een afspraak.