Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De EvoKlip is de nieuwe dakladder van Skyworks. De dakladder is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruiker met veel aandacht voor stacomfort en gebruiksgemak. De verhoogde sporten zorgen voor extra grip tijdens het klimmen en geven betere steun tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Door het modulaire systeem van 4 ladderdelen is de dakladder snel op te bouwen tot een lengte van 6,7m en toch makkelijk te vervoeren.

De EvoKlip is ideaal voor het uitvoeren van inspectiewerk en kortdurende onderhoudswerkzaamheden op een hellend dak. De verhoogde sporten hebben een afgerond anti-slip profiel waardoor ze onder alle omstandigheden maximale grip en sta comfort bieden.

De brede stootstrippen onder de ladder en de nokhaak zorgen voor een goede verdeling van de druk en beperken de kans op schade aan de dakpannen tot een minimum.

Voor een veilige toegang tot het dak wordt de dakladder bij voorkeur opgebouwd vanaf een steiger. De ladderdelen zijn zonder gereedschap eenvoudig te koppelen door de robuuste verbindingstukken en borgpennen. Door de wielen op de nokhaak kan de dakladder makkelijk het dak opgeduwd worden. Na gebruik is de ladder weer snel uit elkaar te halen en compact op te bergen.

De dakladder is geschikt voor een maximale belasting van 150kg en wordt geleverd met 5 jaar garantie.

Bekijk hier de specificaties.