Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

UNYC is het nieuwe merk van de F&M group dat onlangs is gelanceerd op de Europese markt voor valbeveiliging. De productlijn omvat diverse soorten harnasgordels en verbindingsmiddelen die geschikt zijn voor een groot aantal verschillende toepassingen.

Om de keuze makkelijker te maken zijn voor veel voorkomende situaties een aantal kits samengesteld met een harnasgordel en verbindingsmiddel. Deze worden geleverd in een handige tas, zodat de valbeveiliging altijd goed beschermd is en makkelijk is mee te nemen. Met de keus uit 6 verschillende UNYC valbeveiligingsets is er altijd eentje die het best bij jouw situatie past. 

De nieuwe range UNYC harnasgordels bestaat uit 5 verschillende uitvoeringen, bedoeld voor werkplek beperking, valbeveiliging of lijnwerk. Afhankelijk van de uitvoering zijn de gordels geschikt voor een gebruikersgewicht van 100kg (Basic en Comfort) of 140kg (Essential, Expert en Master). De harnassen zijn ontworpen volgens de nieuwste inzichten in comfort en gebruiksgemak en zijn getest conform de laatste normen.

Er is een ruim aanbod van verschillende verbindingsmiddelen. In het assortiment zitten diverse positioneringslijnen, valbeveiligingslijnen met demper, lijnklemsystemen en valstopapparaten.

Alle onderdelen hebben een garantie van 10 jaar na productie en 5 jaar na ingebruikname.

Bekijk het aanbod