Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuw assortiment werktrappen

De nieuwe generatie werktrappen staat voor u klaar :

  • Altijd 2 handen vrij om te werken door de leuning rondom platform
  • Veilig toegang tot het werkbordes met een vaste trap
  • Zeer stabiel werkplatform door de verstelbare stabilisatoren
  • Snel te verplaatsen door de 2 vaste wielen
  • Compact in te klappen en op te bergen
  • Leverbaar in diverse uitvoeringen tot een werkhoogte van 4,2 m   

Heeft u er ook altijd moeite mee om op het platform van een vouwsteiger te klimmen als deze net even hoger ligt dan de 3e sport en mist u bij een trap die leuning rondom. Met de nieuwste serie werktrappen is dat nu voorbij.

Altijd 2 handen vrij om te werken

Deze platformtrappen hebben een ruim stabordes dat veilig toegankelijk is via een trap met brede treden. Het bordes is rondom voorzien van een leuning. Hierdoor kunt u 360 graden op het platform draaien zonder dat u steun hoeft te zoeken voor uw houvast. U plaatst de werktrap direct naast of onder de plek waar u moet werken en bent tijdens uw werkzaamheden altijd beschermd tegen vallen. Diverse uitvoeringen zijn standaard voorzien van een aflegplak, zodat u uw gereedschap altijd onder handbereik heeft.

Stabiel werkplatform

De werktrappen zijn leverbaar in diverse vaste stahoogtes van 0,7 - 1,7 m en met een telescopische verstelling met variabele stahoogtes van 0,7 - 2,2 m. De werktrappen staan zeer stabiel door de verstelbare stabilisatoren. Voor werkzaamheden aan een wand is de stabilisator tijdelijk in te klappen, zodat u altijd goed bij uw werk kunt komen. Met de telescopische uitvoering is het ook mogelijk om deels op een verhoging te staan zoals een podium of vaste trap.  

Makkelijk te verplaatsen

De platformtrappen zijn standaard voorzien van 2 wielen waardoor ze snel zijn te verplaatsten. Tijdens het werk hoeft de trap hiervoor niet ingeklapt te worden. Met een breedte van minder dan 0,8 m past de trap ook door vele deuren. De Profort X’Tend is zeer compact op te vouwen en past in een bestelauto. De robuuste Sherpamatic en de telescopische Sherpamatic werktrappen zijn eenvoudig als een geheel op een dakdrager van een transportbus te vervoeren. Eenmaal op de klus zijn ze met een simpele handeling weer uit te klappen en direct klaar voor gebruik.

Deel dit via LinkedinDeel dit via Facebook
Deel dit via Mail

Deel dit via Whatsapp
terug naar overzicht
Nieuw assortiment werktrappen

Het laatste nieuws