Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De nieuwe serie Pro-Line opsteek- en reformladders zijn ideaal voor kortdurende onderhoudsklussen en voor gebruik als toegang tot een verdiepingsvloer of dak. Lichtgewicht maar uiterst sterk en geschikt voor intensief gebruik.

Zowel de reform- als de opsteekladders hebben uitgebogen bomen. Hierdoor zijn de ladders ook goed stabiel neer te zetten als de ondergrond niet helemaal vlak is. De opsteekladder is verkrijgbaar als 2-delige ladder en de reformladder wordt geleverd in een 3-delige uitvoering. 

De ladders zijn snel te beklimmen door de standaard optrede van 28cm. De sporten bieden daarbij een optimale grip door het opgehoogde geribbeld profiel. De maximaal uitgeschoven lengte varieert van 4,9 tot 7,9m. Het opsteken gaat makkelijk door de kunststof bescherming van de geleidehaken en de standaard toprollen bij de 3-delige ladders en de 2x12 opsteek.

De reform uitvoering heeft als bijkomend voordeel dat deze ladder niet alleen als opsteek gebruikt kan worden, maar ook als vrijstaande ladder opgesteld kan worden. Bij vrijstaand gebruik kan je de ladder tot het scharnierpunt beklimmen. Bij de 3x12 uitvoering heb je dan een maximale werkhoogte van 5,5m. 

Alle Pro-Line ladders hebben lichtgewicht aluminium bomen en zijn makkelijk te verplaatsen. De sterke fels verbinding van de sporten garandeert een jarenlang duurzaam gebruik.

Bekijk het complete aanbod Pro-Line ladders in de webshop.