Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De Skyworks dakladder is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van inspectiewerk en kortdurende onderhoudswerkzaamheden op schuine daken. De ladder is standaard voorzien van een nokhaak en is robuust uitgevoerd voor dagelijks gebruik.

De ideale ladder voor hellende daken

Voor optimaal gebruiksgemak is de ladder ontwikkeld in nauwe samenwerking met een gespecialiseerde groep dakwerkers. De hoog geplaatste sporten hebben een afgerond anti-slip profiel waardoor je onder alle omstandigheden maximale grip hebt en voldoende ondersteuning bij het staan. Ook is de stapafstand tussen de sporten iets groter dan bij een standaard ladder, waardoor je makkelijker het dak op loopt.

Robuuste lichtgewicht ladderdelen

De dakladder wordt geleverd in 4 lichtgewicht aluminium delen en is standaard voorzien van een nokhaak. De ladderdelen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden door de robuuste koppelstukken met borgpen verbinding. Hiermee is de ladder op te bouwen tot een totale lengte van 6,7m. Dit is ruim genoeg om de daken van de meeste eengezinswoningen eenvoudig bereikbaar te maken. Door de losse delen is de ladder na gebruik ook weer makkelijk op te bergen in een bestelbus.

Wil je meer weten over deze dakladder? 

Heb je nog vragen over de dakladder en het gebruik op schuine daken? Kijk dan op de productpagina of bel tijdens kantooruren met onze service afdeling op 010 – 514 0075. Je kan ook een bericht achterlaten, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.