Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Met de toevoeging van de Primus kamersteiger is ons aanbod in compacte steigers verder uitgebreid. Met deze uitbreiding van het Primus assortiment zetten we een nieuwe standaard neer voor de basis (rol)steiger. Deze nieuwe lijn professionele steigers biedt een optimaal gebruiksgemak voor een zeer scherpe prijs. Uiteraard voldoet de Primus vouwsteiger aan de nieuwste regels inclusief een heupleuning en (micro) stabilisatoren.

Een goede basis voor al je werk op hoogte

De Primus kamersteiger is de ideale steiger voor iedereen die regelmatig inpandig lichte installatie en onderhoudswerkzaamheden op hoogte uitvoert. De micro stabilisatoren zorgen ervoor dat je altijd stabiel staat zonder dat de steiger veel ruimte in neemt. De robuuste onderdelen kunnen een stootje hebben, waardoor je jarenlang plezier van je kamersteiger hebt. 

Het platform van 190x60cm biedt een ruime werkvloer waar je eventueel ook nog wat materiaal op kwijt kan. De leuning op heuphoogte geeft een veilige steun, waardoor je je volledig kan concentreren op je werk. De compacte 125mm wielen zijn makkelijk met één klik op de rem te zetten en ook net zo makkelijk weer te ontgrendelen.

Snel, veilig en betrouwbaar voor een scherpe prijs

Kies je voor een Primus kamersteiger dan heb je daar jarenlang plezier van. Alle onderdelen worden in Nederland geproduceerd met de nieuwste techniek. Hierdoor is een snelle levering en service gegarandeerd en kunnen we je de steiger aanbieden voor een scherpe prijs. 

De Primus vouwsteiger is geschikt voor een maximale belasting van 200kg/m2 per platform.

De steiger is TüV gecertificeerd en voldoet aan de Europese rolsteigernorm EN1004-1.

Kijk voor meer informatie in de webshop.