Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Met de toevoeging van de Primus rolsteigers zetten we een nieuwe standaard neer voor de basis rolsteiger. Deze nieuwe lijn professionele rolsteigers biedt een optimaal gebruiksgemak voor een zeer scherpe prijs. Uiteraard voldoet deze rolsteiger aan de nieuwste regels inclusief een montagesysteem met voorloopleuningen. De steiger is leverbaar in diverse uitvoeringen.

Een goede basis voor al je werk op hoogte

De Primus rolsteiger is de ideale steiger voor iedereen die regelmatig lichte onderhouds- en repartiewerkzaamheden op hoogte uitvoert. De robuuste onderdelen zijn goed bestand tegen weer en wind en kunnen tegen een stootje. Door het gebruik van voorloopleuningen sta je altijd veilig, ook tijdens het opbouwen. 

Primus rolsteiger breed met dubbel platform

De brede (135) rolsteigers zijn standaard voorzien van een dubbel platform bovenin, waardoor je altijd voldoende ruimte hebt om je spullen neer te leggen. Heb je niet zoveel ruimte om je steiger neer te zetten, dan kan je ook kiezen voor een smalle (75) uitvoering en een korter platform. De werkvloeren hebben een houten scharnierende kantplank die strak om het platform is geplaatst. 

De rolsteiger is door het gebruik van de voorloopleuningen snel op te bouwen. Je heb geen gedoe meer met losse schoren. In plaats daarvan gebruik je een voorloopleuning die je in één keer van het ondergelegen platform plaats. Zo heb je ook altijd een leuning voor je als je hoger de steiger in klimt.

De platformen zijn voorzien van een duurzaam houten multiplex decking en hebben een ruime luikopening waardoor je makkelijk naar boven en beneden klimt.

De 4 stabilisatoren, die standaard worden meegeleverd, zorgen voor een stevige basis en stabiele comfortabele werkplek.  

Voor het verplaatsen van de steiger zijn de wielen uitgevoerd met een dubbel rempedaal. Hierdoor zet je het wiel eenvoudig met een lichte druk van de voet op en van de rem. Met de wartel is de steiger ook weer snel op de goede hoogte te stellen. De 4 diagonalen in de basis zorgen voor extra stijfheid in de constructie en meer sta comfort tijdens het werk.

Snel, veilig en betrouwbaar voor een scherpe prijs

Kies je voor een Primus rolsteiger dan heb je daar jarenlang plezier van. Alle onderdelen worden in Nederland geproduceerd met de nieuwste techniek. Hierdoor is een snelle levering en service gegarandeerd en kunnen we je de steiger aanbieden voor een scherpe prijs. 

De Primus rolsteiger is te koop in een smalle (75) en brede (135) uitvoering en platformlengtes 190 en 250. 

De rolsteiger is geschikt voor een maximale belasting van 750kg en 200kg/m2 per platform.

De steigers zijn TüV gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese rolsteiger norm EN1004-1.

Bekijk het complete aanbod Primus rolsteigers in de webshop.

   

Rolsteiger Primus - De nieuwe standaard rolsteigerVoorloopleuning Primus rolsteiger
Voorloopleuning rolsteiger monteren van ondergelegen platformGroot platform luik voor makkelijke toegang rolsteiger