Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Skyworks heeft de transitie van de ISO 9001:2008 naar de ISO 9001:2015 met goed gevolg afgesloten. Het certificaat voor het kwaliteitsmanagementsysteem is onlangs door Bureau Veritas uitgereikt.

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Er wordt gekeken of deze processen goed zijn ingericht en op de juiste manier worden uitgevoerd, of dat eventueel verbetering noodzakelijk is.

De kwaliteit continue blijven verbeteren staat centraal in het toepassen van ISO 9001. Dit gebeurt met behulp van de ‘plan-do-check-act’ cyclus. Doordat medewerkers de processen onder de knie hebben, zijn zij steeds meer bewust van de gevolgen van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de organisatie en de producten.

Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat is uiteraard een belangrijke stap, maar het betekent absoluut niet het einde van dit traject. Alle processen zullen voortdurend o.a. middels interne audits gecontroleerd. Ook hecht Skyworks veel waarde aan de mening en ideeën van alle personeelsleden. Zo blijft Skyworks zichzelf constant verbeteren om de kwaliteit van de producten en dienstverlening verder te verhogen.

Download hier het nieuwe certificaat.