Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Vanaf 1 januari 2018 is het verplicht om rolsteigers op te bouwen met een voorloopleuning. Skyworks heeft hiervoor de Sky-Secure steigers ontwikkeld. Een nieuwe generatie rolsteigers waarbij de diagonaal en horizontaal schoren zijn samengevoegd tot een leuningframe. De Sky-Secure leuning is makkelijk te monteren en zorgt ervoor dat u altijd achter een leuning staat zodra u een platform betreedt. Doordat de leuning 4 losse schoren vervangt, gaat het opbouwen ook nog eens sneller. De leuningen worden altijd op de bovenste sport geplaatst en het platform 4 sporten lager. Makkelijker kan niet.

Dit betekent niet dat u uw huidige rolsteiger helemaal niet meer mag gebruiken. Bestaande rolsteigers zijn met een upgrade set eenvoudig aan te passen naar de nieuwe standaard. Wat u nodig heeft zijn 2 leuningframes en een platform met luik per slag. In combinatie met een inruil van uw schoren maakt Skyworks een aanpassing op de frames, zodat de leuning niet zomaar kan verschuiven bij het gebruik. Met deze upgrade kunt u weer jaren vooruit met uw rolsteiger en heeft u de zekerheid van altijd een leuning rondom.

Overweegt u om een nieuwe rolsteiger aan te schaffen? Vraag dan naar de voordelen van het Sky-Secure pakket. Dit unieke servicepakket van Skyworks biedt u onder andere een doorwerkgarantie voor situaties waar u zelf net niet het juiste klimmateriaal voor heeft en u deze onder zeer gunstige condities kunt inhuren. Daarnaast krijgt u diefstalbescherming. Uw dealer vertelt u hier graag meer over.