Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
EvoKlip Dakladder
EvoKlip Dakladder

De EvoKlip dakladder met nokhaak is speciaal ontwikkeld voor gebruik op schuine daken. De sporten van de dakladder staan verder van het dakvlak dan bij een standaard enkele ladder, waardoor er meer ruimte is om de voeten te plaatsen. Het beklimmen van een dak wordt hierdoor een stuk veiliger. De dakladder inclusief de nokhaak heeft een lengte van 6,7m, maar is door de korte losse ladderdelen toch makkelijk te vervoeren.

Optimale ondersteuning op schuine daken

EvoKlip dakladder optimale steun door verhoogde sporten
Optimale steun door verhoogde sporten

De dakladder is ideaal voor het uitvoeren van inspectiewerk en kortdurende onderhoudswerkzaamheden op hellende daken tot een maximale hoek van 75 graden. De sporten zijn voorzien van een afgerond anti-slip profiel waardoor er in combinatie met de verhoogde positie bij iedere hellingshoek altijd voldoende grip is. Met een afstand tussen de sporten van 0,33m is de dakladder onder alle omstandigheden makkelijk te beklimmen.

Compacte onderdelen

De dakladder bestaat uit 4 losse ladderdelen met een lengte van 1,74m. Deze zijn zonder gereedschap eenvoudig aan elkaar te koppelen door de robuuste verbindingsstukken en borgpennen. De wielen op de nokhaak zorgen ervoor dat de dakladder makkelijk naar boven geduwd kan worden. Voor een veilige toegang tot het dak wordt de dakladder bij voorkeur opgebouwd vanaf een steiger. 

Kunststof bescherm strippen

EvoKlip dakladder robuuste koppelstukken
Robuuste koppelstukken

De kunststof stoot strippen onder de dakladder zorgen voor een goede verdeling van de druk, waardoor de kans op beschadiging van de dakpannen minimaal is. Ook de nokhaak is voorzien van een brede kunststof rol om de kans op schade tot een minimum te beperken. 

Gebruik aanvullende valbescherming

Voor een veilig gebruik van de dakladder is het noodzakelijk om valbeveiliging te gebruiken. Dit is bij voorkeur een steiger of bij korter gebruik kan ook een valbeveiligingslijn met lijnklem worden toegepast. De dakladder zelf is niet geschikt als ankerpunt voor persoonlijke valbeveiliging. 

De dakladder is geschikt voor een maximale belasting van 150kg en wordt geleverd met 5 jaar garantie.

Eigenschappen Skyworks dakladder :

  • Goede steun voor de voeten door verhoogde sporten
  • Makkelijke te beklimmen door sportafstand van 330mm
  • Eenvoudig omhoog te duwen door wielen op de nokbeugel en het relatief laag gewicht
  • Robuuste koppelstukken en borgpen met extra borging
  • Compact transport door losse ladderdelen
  • Geschikt voor een dakhelling tot 75 graden
  • Ontwikkeld samen met de gebruiker
  • Belasting 1 persoon / 150kg
  • 5 jaar garantie


Wil je meer weten over de dakladder?

Wij helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren met onze Centrale Service Dienst (010 - 514 00 75) of stuur een bericht, zodat wij je kunnen terugbellen voor een afspraak.