Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

SYAM - Tijdelijk ankerpunt voor persoonlijke valbeveiliging

Ben je op zoek naar een tijdelijk ankerpunt voor een korte klus op een locatie waar valgevaar is en een goede leuning ontbreekt? Met de SYAM heb je binnen 2 minuten een ankerpunt geplaatst dat geschikt is voor het aanhaken van valbeveiliging voor 2 personen. 

Dit mobiele ankerpunt is uitermate geschikt voor situaties waarbij kortdurende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en een vaste of tijdelijke randbeveiliging ontbreekt. Aan het ankerpunt van de SYAM kunnen afhankelijk van het soort werkzaamheden diverse soorten valbeveiligingslijnen en valstopapparaten bevestigd worden. Eenmaal geïnstalleerd heb je beide handen vrij om te werken.

Mobiel ankerpunt - Geschikt voor vele situaties

Het tijdelijke ankerpunt hoeft niet altijd direct voor de werkplek geplaatst te worden, maar kan ook om de hoek in een andere ruimte worden neergezet. Het enige dat je nodig hebt zijn 2 steunpunten tegen de muur en 1 op de grond. Dit zorgt ervoor dat het systeem zeer breed inzetbaar is bij diverse nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden.

Ankerpunt binnen 2 minuten klaar voor gebruik

Dit verplaatsbare ankerpunt is met gemak binnen 2  minuten op te zetten zonder extra gereedschap. Het systeem wordt als een paraplu uitgeschoven en op maat gesteld met borgpennen. De staander is instelbaar voor ruimtes met een hoogte van 2,0 tot 3,8m en is ook geschikt voor gebruik bij systeem plafonds.

De SYAM wordt opgeborgen in de bijgeleverde transporttas. Deze zorgt voor extra bescherming en is voorzien van draagbanden waarmee het ook makkelijk op de rug gedragen kan worden.

Instructie voor optimaal gebruik

Het ankersysteem wordt standaard geleverd met een gebruikerstraining op locatie, waardoor een juist gebruik in combinatie met de valbeveiligingslijnen en het veiligheidsharnas altijd geborgd is.

Kenmerken :

  • Mobiel ankerpunt
  • Binnen 2 minuten te installeren
  • Geschikt voor 1 - 2 personen
  • Instelbaar voor plafondhoogtes van 2,0 - 3,8m
  • Lichtgewicht 15kg
  • Compacte opberglengte 1,5m
  • Inclusief transporttas 
  • Gebruikerstraining op locatie

Wil je meer weten? Bekijk de samenstelling van de SYAM in de webshop of neem tijdens kantooruren contact op met onze Centrale Service Dienst (010 - 514 00 75). Je kan ook een bericht sturen, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

    

Syam mobiel ankerpunt
Ankerpunt geschikt voor gebruik door 2 personen
Syam transporttas
Makkelijk te vervoeren door 1 persoon
Syam mobiel ankerpunt voor 2 personen
Ideaal voor situaties waar een randbeveiliging ontbreekt
Syam mobiel ankerpunt
Ook toe te passen bij een systeemplafond