Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

PRO-LINE ROLSTEIGER SERIE

De Pro-Line rolsteiger is de steiger voor de zelfstandige ondernemer die wel de voordelen van de Skyworks rolsteiger wil, maar geen behoefte heeft aan allerlei uitbreidingsmogelijkheden. 

Hoewel de Pro-Line rolsteiger een zeer voordelige steiger is, betekent dit niet dat er op veiligheid en gemak is bezuinigd. Zo zijn de wielen uitgevoerd met een dubbel rempedaal voor een eenvoudige bediening en hebben de frames de unieke Skyworks pasbus waardoor deze altijd makkelijk zijn te demonteren. De Pro-Line rolsteiger is leverbaar in zowel een brede (135) als smalle (75) uitvoering en heeft een maximale steiger belasting van 750 kg.

Pro-Line rolsteiger 6m vloerhoogte
Pro-Line rolsteiger met voorloopleuning

KENMERKEN

  • Sky-Secure leuningen voor optimale veiligheid en snellere opbouw
  • Aluminium opbouwframes met geribbelde pasbus die klemmen tijdens het afbreken voorkomt
  • 200mm wielen met dubbel bediend rempedaal
  • Robuuste schoorklauwen
  • Platformen met duurzame houten dekking en ruime luikopening
  • Makkelijke montage met lichtgewicht onderdelen
  • Eenvoudig te vervoeren op aanhanger 
  • Weinig opslagruimte door compacte onderdelen 
  • Te combineren met diverse Skyworks accessoires 
  • Maximale belasting per steiger 750 kg

RUIME WERKVLOER

De brede Pro-Line rolsteiger (135cm) wordt standaard geleverd met een platform boven, maar is makkelijk uit te breiden met een tweede platform voor een extra ruime werkvloer. De werkvloer is voorzien van klantplanken die voorkomen dat er per ongeluk materiaal naar beneden valt. Zo heeft u uw materiaal en gereedschap altijd direct onder handbereik en kan u uw werkzaamheden ongestoord en veilig voor u en uw omgeving uitvoeren. De Pro-Line rolsteigers worden standaard geleverd met een platformlengte van 2,50 m.

MAKKELIJK (DE)MONTEREN

De Pro-Line rolsteiger is uitgevoerd met de bekende Skyworks “zelfzoekende” pasbus die het klemmen van opbouwframes voorkomt. Hierdoor zijn beschadigingen, als gevolg van het met veel kracht moeten verwijderen van opbouwframes bij demontage van de steiger, te verwaarlozen. Deze pasbus heeft zijn waarde de afgelopen jaren dan ook ruimschoots bewezen in ons eigen verhuurpark.

WEINIG OPSTELRUIMTE

Is een compacte afmeting van de steiger juist belangrijk voor u dan is de smalle uitvoering van de Pro-Line rolsteiger een prima alternatief. Door de geringe basisafmeting (0,75 x 2,50 m) heeft deze steiger weinig opstelruimte nodig.

COMPACT OP TE BERGEN

Gedemonteerd nemen de Pro-Line rolsteigers ook weinig ruimte in beslag en is de rolsteiger makkelijk te transporten op een aanhanger.

DUURZAAM

De Skyworks Pro-Line rolsteiger is gemaakt van uiterst duurzame onderdelen. Daarom krijgt u 5 jaar garantie* op materiaal en productiefouten.

Bekijk het complete assortiment Lees meer over de voordelen van Sky-Secure