Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De Sky-Line rolsteiger is de steiger voor de veel eisende professional die zich wil onderscheiden in kwaliteit en veiligheid.  De Sky-line rolsteigers worden standaard geleverd met Secure leuningen, waardoor de steiger altijd snel en veilig is op te bouwen. De robuust uitgevoerde onderdelen hebben een hoog afwerkingsniveau en garanderen vele jaren werkplezier..

Sky-Line Secure rolsteiger
Sky-Line Secure rolsteiger, breed 8m werkhoogte

Kenmerken van de Sky-Line rolsteigers : 

  • Frames met unieke duurzame T-stuk verbinding tussen staanders en sporten
  • Makkelijke montage van platform door automatische wind haak en geïntegreerde handvaten
  • Hoge stabiliteit door gebruik van 2 Sky-Secure leuningframes per slag
  • Lichtgewicht aluminium kantplankset bestaand uit één deel
  • Verstelbare stabilisatoren
  • Aluminium automatisch centrerende wielen met dubbel rempedaal
  • Steiger klasse 3 (200kg/m2) 

Sky-Line Secure : Altijd veilig werken achter een leuning

De nieuwe generatie rolsteigers is uitgevoerd met Sky-Secure leuningen. Omdat u deze leuningen al plaatst voordat u het bovenste platform beklimt, staat u altijd veilig op uw rolsteiger. De speciale verbindingsklauwen zorgen ervoor dat de leuning niet ongewild kan verschuiven, ook wanneer deze in het midden van een sport is geplaatst. Hierdoor is een brede rolsteiger ook met een enkel platform op te bouwen. De bijzondere vorm van de klauw zorgt ervoor dat u altijd een maximale bewegingsvrijheid op het platform heeft. 

Geen gedoe meer met losse schoren : 

Door het enkele leuningframe is de Sky-Secure rolsteiger snel op te bouwen. In plaats van 4 losse schoren hoeft u nu nog maar 1 onderdeel te pakken. Hierdoor verliest u geen tijd meer met het monteren van alle losse onderdelen. De Sky-Secure leuning plaatst u direct in één simpele handeling op de bovenste sport van de rolsteiger. Omdat u minder onderdelen in de handen heeft, bent u ook minder tijd kwijt met het klaar leggen van de materialen voor een volgende klus. Door de inklapbare diagonale is het leuningframe nauwelijks breder dan een platform en net zo makkelijk stapelbaar.

Lees meer over de voordelen van Sky-Secure