Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De Sky-Line rolsteiger is de ideale steiger voor de veel eisende professional die zich wil onderscheiden in kwaliteit en veiligheid.  De Sky-line rolsteigers worden standaard geleverd met Secure voorloopleuningen, waardoor de steiger altijd snel en veilig is op te bouwen. De robuust uitgevoerde onderdelen hebben een hoog afwerkingsniveau en garanderen vele jaren werkplezier.

Sky-LIne rolsteiger
Sky-Line Secure rolsteiger, breed 8m werkhoogte

Kenmerken van de Sky-Line rolsteigers :

  • Opbouwframes met extra dikke buiswand die tegen een stootje kunnen
  • Makkelijke montage van platform door haak en geïntegreerde handvaten
  • Hoge stabiliteit door gebruik van 2 Secure voorloopleuningen per slag
  • Lichtgewicht aluminium kantplankset bestaand uit één deel
  • Stabilisatoren op alle 4 de hoeken
  • 200mm kunststof wielen met dubbel rempedaal en automatische centrering
  • Steiger klasse 3 (200kg/m2)

Sky-Line Secure : Altijd veilig werken achter een leuning

De nieuwe generatie rolsteigers is uitgevoerd met Secure voorloopleuningen. Omdat je deze leuningen al plaatst voordat je het bovenste platform beklimt, staat je altijd veilig op je rolsteiger. De speciale verbindingsklauwen zorgen ervoor dat de leuning niet ongewild kan verschuiven, ook wanneer deze in het midden van een sport is geplaatst. Hierdoor is een brede rolsteiger ook met een enkel platform op te bouwen. De voorloopleuning zit direct aan de buitenkant van je steiger waardoor je altijd een maximale bewegingsruimte hebt op het platform.

Geen gedoe meer met losse schoren in je rolsteiger

Door het eenvoudige Secure leuningframe kan je je rolsteiger snel op te bouwen. In plaats van 4 losse schoren hoef je nu nog maar 1 onderdeel te pakken. Hierdoor verlies je geen tijd meer met het monteren van allemaal losse onderdelen. De Secure voorloopleuning plaats je direct in één simpele handeling op de bovenste sport van de rolsteiger. Omdat je minder onderdelen in de handen heeft, ben je ook minder tijd kwijt met het klaar leggen van de materialen voor een volgende klus. Door de inklapbare diagonalen is het leuningframe nauwelijks breder dan een platform en net zo makkelijk stapelbaar.

Vrijblijvend advies voor het kopen van je rolsteiger

In onze webshop vind je ons complete aanbod rolsteigers. Naast de Sky-Line bieden wij ook de Pro-Line en Primus series aan. Wil je een vrijblijvend advies voordat je een rolsteiger gaat kopen? Neem dan contact op met onze Centrale Service Dienst (010 - 514 00 75) of stuur een bericht dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.