Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ben je op zoek naar een nieuwe rolsteiger en wil je die makkelijk mee kunnen nemen naar de klus? Profiteer dan nu van de CombiDeals en bestel je rolsteiger samen met een steigeraanhanger voor een zeer scherpe prijs.

Altijd een complete rolsteiger

Wil je optimaal gebruik maken van je rolsteiger dan is een steigeraanhanger onmisbaar. Je kan de materialen los achter in de bus leggen, maar wil je het makkelijker organiseren dan is een speciaal daarvoor ontworpen aanhanger de beste oplossing. Deze heeft een op maat gemaakt rek waar je de frames en voorloopleuningen netjes in kan ophangen en de vloeren leg je er eenvoudig aan de andere kant naast. De schoren, stabilisatoren en de kantplank berg je op in een rek boven de vloeren.

Het grote voordeel is dat je altijd al je onderdelen bij elkaar hebt en je minder tijd kwijt bent met laden en lossen. Als je de materialen een beetje slim laadt, heb je ze maar één keer in de hand en pak je een onderdeel van de aanhanger die je direct in je steiger kan monteren.

En ben je klaar met je klus, dan zet je alles weer terug op de aanhanger en ga je door naar de volgende klus. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar en rijd je ’s avonds de aanhanger ook weer compleet de schuur in waar alles achter slot en grendel staat.

Doordat alle onderdelen op de aanhanger netjes gestapeld zijn, is de kans op beschadiging ook kleiner en heb je nog veel langer plezier van je rolsteiger.

Veilig de weg op met rijbewijs B

De steigeraanhangers van Skyworks mogen met rijbewijs B gereden worden. De aanhangers zijn namelijk gekeurd voor een maximaal gewicht van 750kg. Dit is voldoende om alle onderdelen mee te kunnen nemen. Het leeg gewicht van de standaard aanhanger is ca. 220kg.

Al onze aanhangers voldoen aan de geldende wet -en regelgeving. Ze zijn standaard RDW gekeurd en voorzien van een chassisnummer.

Rolsteiger 10m vloerhoogte

Hoeveel je kan vervoeren op een steigeraanhanger is verschillend per steiger uitvoering. Bij de Sky-Line en Pro-Line uitvoeringen met voorloopleuning kan je tot maximaal 10m vloerhoogte laden. Alle onderdelen hebben een vaste plek en zijn zo geplaatst dat de aanhanger goed in balans is. Zet de materialen wel altijd vast met een spanband.

Combi deal inclusief complete rolsteiger

Sta je op het punt om een rolsteiger te kopen, dan hebben we een mooie combi deal voor je inclusief steigeraanhanger. Dan profiteer je van een scherpe prijs en heb je gelijk een goede opbergplek voor je steiger. Zo heb je alles overzichtelijk op één plek en hoef je nooit meer te zoeken naar onderdelen die je nodig hebt voor de volgende klus. 

Kijk in de webshop voor de diverse aanbiedingen.

  

Steigeraanhanger met rolsteiger
Steigeraanhanger
Steigeraanhanger met rolsteiger achterzijde
Terug naar overzicht