Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Voor sommige werkzaamheden op hoogte bestaat geen standaard oplossing en is meer dan maatwerk nodig. Daarbij gaan wij echter nog steeds zoveel mogelijk uit van standaard steiger en hangbrug onderdelen die worden aangevuld met een aantal specifiek te ontwerpen onderdelen. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij hierbij rekening houden met de laatste wet- en regelgeving. Onze productkennis en jarenlange praktijkervaring zorgt ervoor dat wij u altijd een scherp voorstel zullen doen.

Modulaire trapsystemen

Het modulaire trapsysteem biedt een grote verscheidenheid aan maatwerk oplossingen voor toegang tot machines en technische gebouwinstallaties. Zowel voor binnen als buiten situaties en vaste en mobiele opstellingen.

De trappen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met een hellingshoek van 45 of 60 graden, breedtes van 600, 800 of 1000 mm en met treden van aluminium of stalen roosters. Daarnaast is volledig maatwerk mogelijk.

Kooiladders

Voor incidenteel onderhoud aan hoger gelegen installaties is een kooiladder een ideaal toegangsmiddel dat weinig ruimte inneemt.

Tot een hoogte van 10 m kan een enkele ladder gemonteerd worden, waarbij de kooi op maximaal 3 m van de grond begint. Bij grotere hoogtes dient de ladder om de 6 m te verspringen met een rustbordes. Het systeem voorziet in een compleet assortiment bevestigingsbeugels en toegangsvoorzieningen die eventueel ook zijn af te sluiten.