Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Om gezekerd te zijn tegen valgevaar bij het verwijderen van balkons bij een appartementencomplex in Amsterdam West, maken de slopers gebruik van het SYAM mobiele ankerpunt. Dit systeem zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid en is makkelijk te verplaatsen waardoor het de ideale oplossing voor dit soort werkzaamheden. 

De sloop van de oude balkons wordt gedaan door 2 man die eerst met een boorhamer een deel van het beton vrijmaken en vervolgens met een snijbrander het betonijzer doorhalen. Voordat begonnen wordt met het los hakken van het balkon wordt de SYAM voor de deuropening geplaatst en haken de gebruikers zich vast aan het ankerpunt. Door de toepassing in combinatie met een valstopapparaat behouden ze daarbij hun maximale bewegingsvrijheid. Het valstopapparaat zorgt ervoor dat de lijn altijd op spanning wordt gehouden en heeft voldoende bereik waardoor ze altijd makkelijk heen en weer kunnen lopen. Het ankerpunt zelf neemt nauwelijks ruimte in.

De SYAM heeft een lichtgewicht constructie die grotendeels van aluminium is gemaakt. Het systeem is makkelijk in te klappen en kan snel op een andere locatie geplaatst worden. Het ankerpunt wordt geklemd tussen de vloer en het plafond en steunt op 2 punten af tegen de muur. Er is geen gereedschap voor nodig, waardoor een verplaatst van de ene naar de andere verdieping binnen enkele minuten is gedaan.

Lees hier meer over de mogelijkheden van het SYAM mobiele ankerpunt of maak een afspraak voor een demo.

  

Mobiel ankerpunt opstellen
Mobiel ankerpunt valbeveiliging werk voorbereiding
Mobiel ankerpunt valbeveiliging los hakken balkon
Mobiel ankerpunt valbeveiliging sloop balkon
Mobiel ankerpunt valbeveiliging sloop balkon boven
Mobiel ankerpunt valbeveiliging - los hakken balkon
Mobiel ankerpunt valbeveiliging los branden balkon
Verwijderen balkons met mobiel ankerpunt valbeveiliging