Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ladder accessoires(8)

Met deze accessoires voor de ladder maak je je werk makkelijker en veiliger. De laddermat biedt een stabiele ondergrond en de opstaande rand voorkomt dat de ladder onderuit kan schuiven. Het voetenbankje vergroot je stavlak en biedt meer stacomfort als je een keer voor langere tijd op een ladder moet werken.

Ben je opzoek naar nieuwe sloffen voor je ladder? Hieronder vind je ons aanbod voor de Premium ladders. Deze insteeksloffen passen ook op de Primus ladders.  

Ladder onderdelen en accessoires kopen

De ladder accessoires zoals het voetenbankje en de ladderafhouder bieden je meer stacomfort tijdens het werk op een ladder. Werk je regelmatig op een onverharde ondergrond dan helpt de laddermat om extra stabiliteit te geven.

Laddersloffen tijdig vervangen

Zorg ervoor dat je regelmatig de sloffen van je ladder vervangt. De sloffen voorkomen dat de ladder makkelijk onderuit kan glijden. Maar door het gebruik slijten ze en wordt de grip minder. Daarom moet je ze vervangen voordat je het aluminium profiel van de ladderbomen beschadigt. Hierdoor weet je zeker dat je veilig op je ladder staat en het verlengt de levensduur van je ladder.

Welke laddersloffen passen onder mijn ladder?

Voor het vervangen van de sloffen van je ladder kan je het best de kokermaat opmeten. Weet je het type ladder die je hebt? Dan kan je ook via de keuzewijzer de juiste ladderslof terug vinden en direct bestellen via de webshop.

Weet je nog niet precies welke onderdelen je nodig hebt? Neem dan contact op met onze service afdeling voor een persoonlijk advies. Tijdens kantooruren kan je ook bellen met onze service afdeling 010 - 514 00 75